Рецепт Молочний соус з петрушкою фото

Молочний соус з петрушкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Молоко
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування соусу з молока, свіжої петрушки, вершкового масла, борошна, чорного перцю і мускатного горіха.

Опис приготування:

Для приготування соусу використовуйте тільки свіжу петрушку. Соус ідеально підходить для смаженої шинки.

  • Свіжої петрушки - 13 Ст. Ложок
  • Вершкового масла - 1 1/2 Ст. Ложки
  • Борошна - 2 1/4 Ст. Ложки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Меленого чорного перцю - 1/8 чайних ложки
  • Тертого мускатного ореха - 1/4 чайних ложки
  • Молока - 300 мілілітрів
молочний соус з петрушкою - фото крок 1
1. Покласти масло в каструлю і нагріти, поки масло не розтане.
молочний соус з петрушкою - фото крок 2
2. Поступово додати борошно. Перемішати виделкою, щоб змішати вершкове масло і борошно. Ви повинні діяти швидко, щоб в суміші не утворилися грудки. Перемішувати, поки вся борошно не вбере масло. Продовжувати помішувати, поки суміш не стане однорідною, і не буде ніяких грудок або білих шматочків борошна.
молочний соус з петрушкою - фото крок 3
3. Тепер, поступово додати молоко, продовжуючи помішувати. Кожен раз, коли ви додасте трохи молока, почекайте, поки соус дійде до кипіння. Соус з кожним додаванням молока повинен ставати густим і вершковим.
молочний соус з петрушкою - фото крок 4
4. Додати дрібку солі, чорний мелений перець і тертий мускатний горіх.
молочний соус з петрушкою - фото крок 5
5. Додати дрібно нарізану зелень петрушки в соус і перемішати. Ви можете додати в соус додаткові приправи за смаком. Остудити соус і подавати. Зберігати соус в холодильнику і розігріти, помішуючи, перед подачею на стіл.

Схожі рецепти