Млинці з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати млинці з дуже незвичайною начинкою з чорносливу. Класичні, тонкі млинці виходять дуже смачні і ніжні. Спробуйте і Ви!
Млинці з чорносливом виходять дуже м'якими і трохи екзотичними. Тісто для млинців можна готувати не тільки на молоці, але і на кефірі.
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 100 грам(50 грам в тісто, 50 грам в начинку)
- Сіль - 1 Щепоток
- Чорнослив - 200 грам
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Вода - 1 склянок
1. Змішайте яйця, цукор, молоко, рослинне масло і сіль. Готове тісто має бути однорідне, без грудочок.
2. Звичним способом випікайте млинці на сковороді з двох сторін.
3. Чорнослив промийте, залийте водою і варіть 10 хвилин. Потім воду злийте. Додайте цукор і корицю.
4. Загорніть начинку в млинчики і подавайте до столу. Смачного!