Млинці з банана
(покроковий рецепт з фото)
Іноді дуже хочеться порадувати своїх близьких новим рецептом приготування смачної страви, саме тому пропоную вам дізнатися, як приготувати млинці з банана: смачні, ароматні і дуже ніжні!
Ці млинці виходять неймовірно ароматними (завдяки бананом) і ніжними (завдяки вершково-медової просочення)! дуже солодкі, красиві млинці, для яких не потрібно додатково готувати крем, так як самі по собі вони виходять дуже смачними. Я всього лише можу порекомендувати подавати такі млинці зі сметаною, вийде ще смачніше! Такі млинці відмінно підійдуть на сніданок або легкий перекус на роботі. Вони також стануть прикрасою вашого святкового столу.
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Молоко - 350 грам
- Яйце - 2 штуки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Банан стиглий - 4 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Приготуйте рідку частину тесту. Для цього банани очистіть і наріжте, додайте до них яйця і трохи молока. Збийте блендером до однорідного стану.
2. Додайте цукор, сіль, молоко, добре перемішайте блендером. У просіяне борошно в три заходи додайте рідку частину тесту, кожен раз добре перемішуючи. Додайте розпушувач і дайте тесту відпочити приблизно 20 хвилин.
3. Зробіть просочення для млинців: в мед додайте розтоплене вершкове масло і добре перемішайте. Випікайте млинці з обох сторін на розігрітій олії.
4. Готові млинці змастіть вершково-медової просоченням. Смачного!