Мішечки з шпинатом і фетою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий у виконанні, при цьому смачний і апетитний варіант закуски хочу запропонувати вам спробувати. Грецька кухня в домашніх умовах - це цілком реально:) Запам'ятовуйте і повторіть рецепт!
Перед вами ідея, як приготувати мішечки зі шпинатом і фетою з тіста філо. В начинку крім зазначених інгредієнтів можна також використовувати томати, зелень за смаком, часник і т.Д. Такі мішечки стануть відмінним доповненням не тільки щоденного, але і святкового столу, так що обов'язково рекомендую спробувати.
- Шпинат - 200 грам
- В'ялені томати - 3 штуки
- Фета - 100 грам
- Тісто філо - 4 штуки (список)
- Зелень, спеції, оливкова олія - За смаком
1. Духовку дозволите і розігрійте до 200 градусів. Шпинат викладіть на сковороду і трохи прогрійте, після відіжміть зайву рідину. Подрібніть цибулю і іншу зелень за смаком, наріжте томати.
2. Викладіть всі інгредієнти в мисочку, додайте Фету. За бажанням посоліть, поперчіть, перемішайте.
3. Тісто наріжте невеликими квадратами. Викладіть один на робочий стіл, змастіть оливковою олією. Зверху викладіть другий лист тіста ось таким чином і знову змастіть маслом. Після викладіть ложку начинки в центр.
4. Акуратно підніміть вгору краю і заліпити їх щільно. Ось такі мішечки вийшли. Відправте їх на деко, застеленому пергаментом, в духовку і випікайте хвилин 15 до румяности.
5. Готові мішечки зі шпинатом і фетою подавайте до столу з грецьким йогуртом або улюбленим соусом до смаку.
Смачного!
Смачного!