Мідії по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати свою сім'ю незвичайним або дуже смачним блюдом? Або ж хочете влаштувати романтичний вечір і підшукуєте хороший рецепт для улюбленого? Тоді ви вже точно прийшли за адресою! починаємо!
Мідії я готую досить рідко, але ось вони попалися мені на очі і відразу ж згадався рецепт, який я недавно бачила в інтернеті, і захотілося мені влаштувати з чоловіком романтичний вечір під хороший фільм і вино. Скажу відверто, страва вийшла просто дивно смачним! Дуже рекомендую спробувати його вам, тому раджу записати рецепт, як приготувати мідії по-французьки.
- Мідії - 300 грам
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Вино біле - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста великий - 1/2 штуки
- Каррі - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Петрушка - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
На сковороді розтопіть вершкове масло, відправте в нього подрібнену цибулю, часник і петрушку. Перемішайте і прогрійте на середньому вогні протягом 3 хвилин.
Надішліть в сковороду мідії.
Наполягати вино і Томмі 5 хвилин, поки не випарується алкоголь. Потім влийте вершки, всипте каррі, сіль за смаком.
Готуйте все 10-15 хвилин і негайно подавайте до столу! приємного!