Рецепт Мідії по-французьки фото

Мідії по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Голландська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Рецепти для схуднення
На вечерю , Легка вечеря , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Хочете порадувати свою сім'ю незвичайним або дуже смачним блюдом? Або ж хочете влаштувати романтичний вечір і підшукуєте хороший рецепт для улюбленого? Тоді ви вже точно прийшли за адресою! починаємо!

Опис приготування:

Мідії я готую досить рідко, але ось вони попалися мені на очі і відразу ж згадався рецепт, який я недавно бачила в інтернеті, і захотілося мені влаштувати з чоловіком романтичний вечір під хороший фільм і вино. Скажу відверто, страва вийшла просто дивно смачним! Дуже рекомендую спробувати його вам, тому раджу записати рецепт, як приготувати мідії по-французьки.

  • Мідії - 300 грам
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста великий - 1/2 штуки
  • Каррі - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - За смаком
мідії по-французьки - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
мідії по-французьки - фото крок 2
На сковороді розтопіть вершкове масло, відправте в нього подрібнену цибулю, часник і петрушку. Перемішайте і прогрійте на середньому вогні протягом 3 хвилин.
мідії по-французьки - фото крок 3
Надішліть в сковороду мідії.
мідії по-французьки - фото крок 4
Наполягати вино і Томмі 5 хвилин, поки не випарується алкоголь. Потім влийте вершки, всипте каррі, сіль за смаком.
мідії по-французьки - фото крок 5
Готуйте все 10-15 хвилин і негайно подавайте до столу! приємного!

Схожі рецепти