Рецепт Маринована капуста по-азійському фото

Маринована капуста по-азійському
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Морква
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.

Смак цієї маринованої капусти відрізняється від звичної, вона вийде кисло-солодка. Відмінна закуска для святкового або повсякденного столу. Розповім, як приготувати мариновану капусту по-азійському.

Опис приготування:

Ви можете зробити будь-яку порцію такої капусти. Якщо щось не з'їли відразу, зберігайте її залишки в холодильнику під кришкою і в маринаді. Можете додати більше перцю, якщо любите гостре. Мариновану капусту за цим рецептом можна зробити в будь-який час року, адже інгредієнти для неї є завжди.

  • Капуста - 900-1000 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - 1/4 склянки
  • Вода - 2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет - 1 Склянка
  • Часник - 3 зубчики
  • Чилі - 2-3 штук
маринована капуста по-азійському - фото крок 1
1. Наріжте крупно капусту, морква очистіть і наріжте шматочками. У мисці змішайте капусту і моркву, додайте ¼ склянки солі (залиште 1 щіпку).
маринована капуста по-азійському - фото крок 2
2. Вручну гарненько перемішайте всі овочі в мисці, щоб вони добре Просолов.
маринована капуста по-азійському - фото крок 3
3. Встановіть важкий вантаж і відправте миску з овочами в холодильник на 1 час.
маринована капуста по-азійському - фото крок 4
4. Дістаньте миску з овочами з холодильника і злийте рідину, що.
маринована капуста по-азійському - фото крок 5
5. Промийте овочі в декількох водах (2-3 рази), злийте рідину.
маринована капуста по-азійському - фото крок 6
6. Руками відіжміть будь-які залишки води, тоді овочі при маринуванні будуть хрусткими.
маринована капуста по-азійському - фото крок 7
7. Наріжте крупно часник і додайте до овочів, а також додайте пару стручків перцю чилі.
маринована капуста по-азійському - фото крок 8
8. У каструлі змішайте воду, цукор, доведіть все до кипіння, потім приберіть з вогню і додайте дрібку солі, оцет, перемішайте. Залиште суміш до повного охолодження, потім залийте їй овочі.
маринована капуста по-азійському - фото крок 9
9. Накрийте плівкою або кришкою і відправте на 24 години в холодильник. Готову страву подавайте холодним або кімнатної температури.

Схожі рецепти