Рецепт Маринована червона капуста фото

Маринована червона капуста
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Цибуля, Червона капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Маринування

Дуже вже я люблю овочі по-корейськи. Тому намагаюся робити рецепти, в яких раніше не було достатньої гостроти, пікантнішими. Це стосується багатьох заготовок, наприклад, гострою червоної капусти.

Ознайомтеся з тим, як приготувати мариновану червону капусту. Цей варіант дуже незвичайний через приправ і добавок. Одночасно був доданий мед, соєвий соус, кмин та інші добавки. Виходить дуже цікавий смак, який доповнить багато салати, ставши їх основою, або стане відмінною закускою.

  • Червона капуста - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Koriandr - 0, 25 чайних ложки
  • Мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Кмин - 0, 25 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
маринована червона капуста - фото крок 1
Капусту промийте і наріжте соломкою. Додайте в неї сіль, мед, соєвий соус і оцет. Інгредієнти перемішайте. Залиште капусту на 1 час.
маринована червона капуста - фото крок 2
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його до золотистого кольору в олії. А тепер викиньте його, нам потрібно буде тільки масло. У нього додайте всі спеції і приправи. Прогрійте їх і влийте в капусту.
маринована червона капуста - фото крок 3
Потім в капусту додайте подрібнений часник. Все перемішайте. Залиште капусту на 2-3 годину, пару раз перемішавши за цей час.
маринована червона капуста - фото крок 4
Ще 4-5 годин в холодильнику - і капусту можна пробувати. Приємною дегустації!

Схожі рецепти