Маринована червона капуста
(покроковий рецепт з фото)
Дуже вже я люблю овочі по-корейськи. Тому намагаюся робити рецепти, в яких раніше не було достатньої гостроти, пікантнішими. Це стосується багатьох заготовок, наприклад, гострою червоної капусти.
Ознайомтеся з тим, як приготувати мариновану червону капусту. Цей варіант дуже незвичайний через приправ і добавок. Одночасно був доданий мед, соєвий соус, кмин та інші добавки. Виходить дуже цікавий смак, який доповнить багато салати, ставши їх основою, або стане відмінною закускою.
- Червона капуста - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Гвоздика - 2 штуки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Імбир мелений - 0, 5 чайних ложки
- Koriandr - 0, 25 чайних ложки
- Мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Кмин - 0, 25 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
Капусту промийте і наріжте соломкою. Додайте в неї сіль, мед, соєвий соус і оцет. Інгредієнти перемішайте. Залиште капусту на 1 час.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його до золотистого кольору в олії. А тепер викиньте його, нам потрібно буде тільки масло. У нього додайте всі спеції і приправи. Прогрійте їх і влийте в капусту.
Потім в капусту додайте подрібнений часник. Все перемішайте. Залиште капусту на 2-3 годину, пару раз перемішавши за цей час.
Ще 4-5 годин в холодильнику - і капусту можна пробувати. Приємною дегустації!