Рецепт Маринована брокколі фото

Маринована брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Брокколі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Солоне, Маринування

Таку заготовку можна готувати не тільки в сезон збору врожаю, але і в будь-який час року. Капуста виходить дуже смачна, хрустка і дуже ароматна!

Таким способом можна маринувати будь-яку капусту. Відмінно підійде кольорова або брюссельська.

  • Брокколі - 500 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2, 5 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 50 мілілітрів
  • Масло рослинне - 70 мілілітрів
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець горошком - 9 штук
маринована брокколі - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
маринована брокколі - фото крок 2
2. Капусту розрізати на невеликі суцвіття.
маринована брокколі - фото крок 3
3. Воду, перець і лавровий лист покладіть в каструлю.
маринована брокколі - фото крок 4
4. Додайте сіль, цукор, доведіть до кипіння.
маринована брокколі - фото крок 5
5. Покладіть капусту в маринад і варіть 10 хвилин, додайте оцет, доведіть ще раз до кипіння і зніміть з вогню.
маринована брокколі - фото крок 6
6. Розкладіть в банки. Дайте настоятися кілька годин.
маринована брокколі - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти