Маринад для свинини на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пікантного, простого маринаду для м'яса, яке ви плануєте готувати на грилі. Маринад складається з соусу "теріякі" і мед. Свинина відмінно просочується, в результаті отримуємо відмінний результат!
Ідеальний рецепт приготування свинини для гриля. Використовуйте пікантний соус "теріякі" (продається в будь-якому супермаркеті) і рідкий мед. Кунжут додається вже в процесі засмажкою свинини. М'ясо виходить з приємним солодкуватим присмаком і хрусткою скоринкою. Вдалого приготування!
- Свинина - За смаком
- Соус "теріякі" - 1 Склянка
- Мед рідкий - 4 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Кунжут - За смаком
Наріжте свинину порційними шматочками.
Для приготування маринаду перемішуємо соус "теріякі" з медом, підсипає трохи перцю. Складаємо шматочки м'яса в посуд для маринування, заливаємо маринадом. Перемішуємо руками, щоб маринад покрив все м'ясо, і ставимо в холодильник. Найкраще промаринувати м'ясо за ніч.
Тепер залишилося лише запекти свинину на грилі!