Макарони італійські
(покроковий рецепт з фото)
Любителям пасти тут я покажу, як приготувати макарони італійські. Це буде рецепт знаменитої пасти "альфредо" . Для приготування знадобиться бекон, пармезан, вершки, брокколі.
Така паста, як і багато інших різновидів цієї страви, готується досить швидко. У мене цей рецепт займає не більше 25 хвилин.
Головне - почати варити соус і обсмажувати бекон з брокколі приблизно одночасно, поки макарони ще варяться.
- Пенне - 450 грам
- Бекон - 5 скибочок
- Брокколі - 180 грам
- Вершкове масло - 115 грам
- Вершки жирні - 120 грам
- Пармезан - 120 грам
- Сіль, перець - За смаком
Поставте макарони варитися за інструкцією, потім злийте з них воду.
Вершки змішайте з маслом, тертим сиром, додайте солі і перцю, доведіть до однорідної консистенції.
На сковороді обсмажте порізані бекон і подрібнену броколі хвилин 5.
Додайте макарони і влийте в сковороду соус. Перемішайте все і подавайте через 2 хвилини.