Рецепт Макарони італійські фото

Макарони італійські
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Макарони , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 дн. 19 г. 0 хв.

Любителям пасти тут я покажу, як приготувати макарони італійські. Це буде рецепт знаменитої пасти"Альфредо" . Для приготування знадобиться бекон, пармезан, вершки, брокколі.

Опис приготування:

Така паста, як і багато інших різновидів цієї страви, готується досить швидко. У мене цей рецепт займає не більше 25 хвилин.

Головне - почати варити соус і обсмажувати бекон з брокколі приблизно одночасно, поки макарони ще варяться.

  • Пенне - 450 грам
  • Бекон - 5 скибочок
  • Брокколі - 180 грам
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Вершки жирні - 120 грам
  • Пармезан - 120 грам
  • Сіль, перець - За смаком
макарони італійські - фото крок 1
Поставте макарони варитися за інструкцією, потім злийте з них воду.
макарони італійські - фото крок 2
Вершки змішайте з маслом, тертим сиром, додайте солі і перцю, доведіть до однорідної консистенції.
макарони італійські - фото крок 3
На сковороді обсмажте порізані бекон і подрібнену броколі хвилин 5.
макарони італійські - фото крок 4
Додайте макарони і влийте в сковороду соус. Перемішайте все і подавайте через 2 хвилини.

Схожі рецепти