Макарони Чилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування макаронів чилі з яловичиною. Американська кухня.
Кількість порцій: 2
- Яєчна локшина - 1 штука
- Отримання таких - 1 штука
- Крем - 1 штука (по бажанню )
- Яловичина - 1 штука (фарш)
- Квасоля - 1 штука (смажена )
Складові
Вам буде потрібно миска.
Поки ви обсмажуєте фарш, доведіть деяка кількість води до кипіння.
Коли вода закипить, додати локшину. Уникайте пригорання макаронних виробів. Промиваємо і поміщаємо в миску.
Коли м'ясо стане злегка коричневим потрібно додати трохи води.
Додаємо приправу і смажену квасолю в м'ясо.
Перемішуємо.
Викладаємо м'ясо на локшину.
Змішуємо.
Накриваємо миску фольгою і запікаємо протягом 10-15 хвилин.
Готові макарони чилі:
Заправляємо сметаною і подаємо до столу.