Макарони Чилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування макаронів чилі з яловичиною. Американська кухня.
Кількість порцій: 2
- Яєчна локшина - 1 штука
- Отримання таких - 1 штука
- Крем - 1 штука (по бажанню )
- Яловичина - 1 штука (фарш)
- Квасоля - 1 штука (смажена )

Складові

Вам буде потрібно миска.

Поки ви обсмажуєте фарш, доведіть деяка кількість води до кипіння.

Коли вода закипить, додати локшину. Уникайте пригорання макаронних виробів. Промиваємо і поміщаємо в миску.

Коли м'ясо стане злегка коричневим потрібно додати трохи води.

Додаємо приправу і смажену квасолю в м'ясо.

Перемішуємо.

Викладаємо м'ясо на локшину.

Змішуємо.

Накриваємо миску фольгою і запікаємо протягом 10-15 хвилин.

Готові макарони чилі:

Заправляємо сметаною і подаємо до столу.