М'ясо в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидко, просто, практично ніяких зусиль, а результат приголомшливий! М'ясо за таким рецептом виходить ніжне і соковите. Може бути подано як гаряче або як холодна закуска як нарізки.
Для цього рецепта підійде будь-яке м'ясо: і свинина (особливо хороша буде шия або грудинка), в результаті вийде домашня буженина, яловичина, телятина. Таке м'ясо - справжній делікатес і прекрасна заміна магазинним копченості.
Дивіться, як приготувати м'ясо в мікрохвильовці. Смачно, швидко і корисно!
- М'ясо - 1, 5 кілограма
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 3 Ст. Ложки (у мене сухий часник, копчений чилі, перець мелений. Ви можете використовувати свої улюблені спеції. )
- Сіль - За смаком
М'ясо помийте, обсушити. Я використовувала мармурову яловичину. Відмінно підійде і свинина, і телятина. Повапните м'ясо гірчицею, приправити сіллю, обваляйте в улюблених спеціях.
Покладіть в рукав для запікання, зробіть кілька проколів зубочистками. Покладіть в форму для запікання.
Форму поставте в СВЧ на 25 хв. При потужності 800 ват.
Подавайте холодним як закуску або гарячим як повноцінне блюдо.