Рецепт М'ясо в мікрохвильовці фото

М'ясо в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в рукаві

Дуже швидко, просто, практично ніяких зусиль, а результат приголомшливий! М'ясо за таким рецептом виходить ніжне і соковите. Може бути подано як гаряче або як холодна закуска як нарізки.

Для цього рецепта підійде будь-яке м'ясо: і свинина (особливо хороша буде шия або грудинка), в результаті вийде домашня буженина, яловичина, телятина. Таке м'ясо - справжній делікатес і прекрасна заміна магазинним копченості.

Дивіться, як приготувати м'ясо в мікрохвильовці. Смачно, швидко і корисно!


  • М'ясо - 1, 5 кілограма
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - 3 Ст. Ложки (у мене сухий часник, копчений чилі, перець мелений. Ви можете використовувати свої улюблені спеції. )
  • Сіль - За смаком
м'ясо в мікрохвильовці - фото крок 1
М'ясо помийте, обсушити. Я використовувала мармурову яловичину. Відмінно підійде і свинина, і телятина. Повапните м'ясо гірчицею, приправити сіллю, обваляйте в улюблених спеціях.
м'ясо в мікрохвильовці - фото крок 2
Покладіть в рукав для запікання, зробіть кілька проколів зубочистками. Покладіть в форму для запікання.
м'ясо в мікрохвильовці - фото крок 3
Форму поставте в СВЧ на 25 хв. При потужності 800 ват.
м'ясо в мікрохвильовці - фото крок 4
Подавайте холодним як закуску або гарячим як повноцінне блюдо.

Схожі рецепти