М'ясо в казані
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати м'ясо в казані. Рецепт буде містити нут, так що ви відразу отримуєте основне блюдо і гарнір. Читайте далі, буде ще цікавіше!
Цей смачний рецепт зробить м'ясо унікальним. Завдяки способу приготування і спецій, які використовувалися в рецепті, м'ясо вийде ніжним, соковитим і ароматним. Обов'язково спробуйте приготувати його самі. Ви не пошкодуєте!
- Свинина жирна (ребра) - 2 кілограма
- Гайка - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Сіль, перець, зіра - За смаком
- Морква - 2-3 штук
- Часник - 8 зубчиків
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
1
Спочатку необхідно очистити і промити цибулю і моркву. Лук потрібно нарізати досить крупно, можна товстими півкільцями, а моркву нарізати кубиком або кружечками.
2
М'ясо необхідно добре промити і нарізати.
3
Ставимо казан на вогонь і додаємо в нього рослинне масло. Гарненько його підігріваємо і тільки потім кидаємо туди м'ясо. Обсмажуємо його на вогні протягом декількох хвилин.
4
Далі додаємо в казан лук і морква, обсмажуємо все це до стану золотистої. Слідом за овочами додаємо гарячу воду і нут. Туди ж додаємо сіль, перець, зиру і кілька зубчиків часнику.
5
Готуємо до тих пір, поки більша частина рідини не випарується. Як тільки ви побачите густий соус на дні, значить, що м'ясо в казані готове! Смачного!