М'ясо в духовці
(покроковий рецепт з фото)
На святковий або щоденний стіл хочу запропонувати вам чудову ідею, як приготувати м'ясо в духовці, фаршироване сиром і помідорами. Дивно смачне і апетитне блюдо, яке стоїть повторити!
Для цього рецепта краще всього підійде шматочок свинячої корейки. А ось що стосується начинки, то ви завжди можете експериментувати, використовуючи не тільки помідори, але і скибочки солодкого перцю, наприклад, а для любителів цікавих смакових поєднань можу запропонувати додати ананас. М'ясо соковите, ароматне і дійсно фантастичне! Замаринувати свинину краще заздалегідь, ідеально - на ніч.
- Свиняча корейка - 1-1.3 кілограма
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 1.5 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 0.5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Помідор - 2 штуки
- Сир - 200 грам
1. Корейку вимийте, обсушити і надріжте порційними шматочками, але не до кінця, щоб вийшла ось така "гармошка" .
2. Акуратно посоліть і поперчіть кожен шматочок з усіх боків.
3. Для приготування маринаду з'єднайте соєвий соус з гірчицею і перемішайте.
4. Влийте рослинне масло.
5. І сік лимона.
6. Готовим маринадом промажьте м'ясо за допомогою пензлика. Викладіть відразу у жароміцних форму, застелену фольгою.
Надішліть його в холодильник на ніч.
Надішліть його в холодильник на ніч.
7. Очистіть і наріжте тонкими пластинками часник, скибочками - помідори. Натріть сир на тертці.
8. Увімкніть духовку і розігрійте до 180 градусів. У кожен кишеньку помістіть пару шматочків часнику.
9. За дві скибочки помідора.
10. І додайте трохи сиру.
11. Повторіть процес з усіма кишеньками. Після накрийте м'ясо фольгою і відправте в духовку.
12. Запікайте годинку-півтори, в залежності від розміру шматочка, до готовності.
Смачного!
Смачного!