М'ясо індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички в духовці готується також, як і курячі грудки. М'ясо потрібно добре відбити і натерти сіллю з перцем. Все інше може змінюватися на ваш смак і настрою. Я люблю готувати з овочами
М'ясо індички в духовці може приготувати будь-кулінар, я вважаю це блюдо зіпсувати не можна! Тільки якщо не дуже хороша духовка буде потрібно коректування часу. Готове м'ясо при проколюванні випускає світлий сік, не готові, сік теж випускає, але з кров'ю. Сумніваєтеся, перевіряйте! Картопельку ріжте тонко, та й філе індички можна відбити тонший. Успіхів і приємного апетиту!
- Філе індички - 400-500 грам
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Твердий сир - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
Філе індички відбити.
М'ясо натерти сіллю і перцем.
Картоплю порізати плоскими шматочками.
Форму змастити маслом або застелити фольгою.
Першим шаром викладіть картоплю.
На картоплю викласти м'ясо і цибулю.
На м'ясо з цибулею викладіть тонко нарізані помідори.
На помідори викладіть майонез.
Майонез засипте сиром і зверху видавіть ще залишився майонез.
М'ясо запікайте при 180 градусах 40-50 хвилин.