М'ясо індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати щось смачне, і при цьому не витрачати багато часу на кухні? Тоді пропоную вашій увазі ніжне і соковите м'ясо індички в мультиварці.
М'ясо індички в мультиварці - це відмінний варіант для обіду або вечері. Дане блюдо можна подавати окремо, але воно також прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами.
- Індичка - 400 грам
- Печериці - 200 грам (по бажанню)
- Лимон - 0.5 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
- Вершки - 250 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Сушені трави - 1 щіпка (по бажанню)
1. Рецепт приготування м'яса індички в мультиварці дуже простий. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо. Найкраще використовувати філе. Цибулину очистити, нарізати півкільцями (в даному рецепт використовується цибуля шалот). Часник очистити і нарізати дрібними кубиками або видавити через прес. Гриби вимити, просушити і порізати тонкими скибочками. З половинки лимона вичавити сік і побризкати їм індичку.
2. Підготовчий процес практично завершений. У чашу мультиварки необхідно налити рослинне масло і відправити туди м'ясо. Включити режим Випічка на 10 хвилин. Після завершення процесу відправити в чашу мультиварки гриби і цибулю з часником. Посолити і поперчити за смаком, додати сушені трави або улюблені приправи. Включити режим Випічка ще на 10 хвилин.
3. Після закінчення процесу в мультиварку акуратно ввести трохи підігріті вершки. Все ретельно перемішати. Включити режим Гасіння на 30 хвилин.
4. Тим часом можна натерти на середній або дрібній тертці сир. Коли процес завершиться, додати в чашу сир. Все добре перемішати і продовжити готувати ще 10 хвилин в режимі Гасіння.
5. Коли м'ясо індички в мультиварці в домашніх умовах буде готово, його можна подавати до столу. Зверху можна присипати свіжою зеленню. Подавати можна як з гарніром, так і без нього.