Рецепт М'ясо по-Петровському фото

М'ясо по-Петровському
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Сімейна вечеря
Гарячі страви

Хочете приготувати щось смачненьке? Пропоную вам рецепт м'яса по-Петровському. Ніжна телятина з картоплею та ароматними грибами, приготовані в горщиках, сподобаються і дорослим, і дітям.

Рецептів приготування страв в горщиках справді не мало. М'ясо по-Петровському відрізняє його неймовірний аромат і приголомшливий смак. Приготувати це блюдо може навіть початківець кулінар - і мій рецепт в цьому допоможе.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Телятина - 600 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Сухі гриби - 100 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Петрушка - 2-3 Ст. Ложок
м'ясо по-Петровському - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса по-Петровському слід почати з підготовки сухих грибів. Їх необхідно замочити в холодній воді мінімум на 3 годину. Після відварити їх хвилин 20, зберігаючи відвар.
м'ясо по-Петровському - фото крок 2
2. Цибулини очистити і порізати невеликими шматочками. Надіслати на сковороду з розігрітим рослинним маслом і трохи підсмажити. Додати до цибулі гриби і кілька ложок грибного бульйону. Обсмажити до золотистого кольору.
м'ясо по-Петровському - фото крок 3
3. Борошно змішати з половиною склянки бульйону і додати на сковороду. Смажити до загустіння.
м'ясо по-Петровському - фото крок 4
4. Картопля вимити і очистити. Нарізати невеликими кубиками і посолити за смаком. Викласти на дно горщиків, попередньо змащених вершковим маслом.
м'ясо по-Петровському - фото крок 5
5. М'ясо вимити і нарізати тонкими смужками. Обсмажити на сковороді з рослинним маслом до напівготовності. Викласти зверху картоплі.
м'ясо по-Петровському - фото крок 6
6. На м'ясо викласти гриби і по невеликому шматочку вершкового масла. Накрити горщики кришкою і відправити в добре розігріту духовку 45-50 хвилин. М'ясо по-Петровському в домашніх умовах подавати прямо в горщиках, приправивши сметаною і свіжою петрушкою.

Схожі рецепти