Рецепт М'ясо під соусом «бешамель» фото

М'ясо під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Гриби , Молоко
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Соус Бешамель
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Не знаю, чим нагодувати сім'ю або гостей? Тоді візьміть на замітку цей вельми простий варіант, як приготувати м'ясо під соусом"Бешамель" . Соковита і апетитна свинина буквально тане в роті.

Опис приготування:

В даному випадку класичний рецепт м'яса під соусом"Бешамель" доповнений грибочками і помідорами. Це відмінний варіант повноцінного м'ясного блюда, яке можна подавати до столу як з гарніром, так і просто з овочами.

  • Свинина - 700 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 500-650 мілілітрів
  • Гриби - 300 грам (по бажанню)
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Помідори - 2-3 штук (по бажанню)
м'ясо під соусом
1. М'ясо (краще використовувати нежирну свинину) вимити, обсушити трохи і нарізати невеликими шматочками. Форму для запікання змастити трохи олією і викласти туди м'ясо рівним шаром.
м'ясо під соусом
2. Посолити і поперчити за смаком, можна додати улюблені спеції. Очистити цибулину, нарізати її тонкими півкільцями і викласти на м'ясо. При бажанні можна додати трохи часнику.
м'ясо під соусом
3. На сковороду викласти вершкове масло. Коли воно трохи розтане, всипати борошно.
м'ясо під соусом
4. Почати активно перемішувати. Обсмажувати до золотистого кольору. Тонкою цівкою влити молоко і варити соус на середньому вогні. Додати сіль, перець, мускатний горіх.
м'ясо під соусом
5. Як тільки соус буде готовий, вилийте його в форму на м'ясо.
м'ясо під соусом
6. Далі можна додати дрібно нарізані гриби, помідори або інші овочі за смаком. Натерти на тертці сир. Посипати зверху. Надіслати наше м'ясо в духовку.
м'ясо під соусом
7. Приблизно через 55 хвилин, в залежності від розміру шматочків м'яса, блюдо буде готово, і його можна подавати до столу. Дуже смачно, соковиті і ароматні. Смачного!

Схожі рецепти