Рецепт М'ясо на пару в мультиварці фото

М'ясо на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.

Шукайте рецепт не тільки смачного, але і корисного страви? Тоді пропоную вашій увазі просте в приготуванні м'ясо на пару в мультиварці.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування м'яса на пару в мультиварці досить простий. Для початку необхідно вимити і просушити свинину.

2. У цієї страви існує один вельми важливий нюанс - це маринад. Для нього необхідно з'єднати сіль і цукор і розчинити в 1 літрі води. Можна довести маринад до кипіння, а потім остудити.

3. Часник очистити і нарізати невеликими шматочками (можна видавити через прес або натерти на тертці).

4. Свинину рясно натерти перцем і часником.

5. Потім помістити м'ясо в маринад і відправити в холодильник на 24 годину.

6. Через добу свинину можна перекласти в рукав для запікання, щільно зав'язавши краї.

7. Помістити м'ясо в мультиварку в контейнер для приготування на пару. Включити режим Пар і готувати свинину 60-70 хвилин.

8. Після закінчення програми залишити свинину остигати, не дістаючи з рукава.

М'ясо на пару в мультиварці в домашніх умовах готове. Однак для повноти смаку його краще відправити в холодильник ще на 12 годин, а потім подавати до столу.

  • Свинина - 500 грам
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
1. Рецепт приготування м'яса на пару в мультиварці досить простий. Для початку необхідно вимити і просушити свинину.

2. У цієї страви існує один вельми важливий нюанс - це маринад. Для нього необхідно з'єднати сіль і цукор і розчинити в 1 літрі води. Можна довести маринад до кипіння, а потім остудити.

3. Часник очистити і нарізати невеликими шматочками (можна видавити через прес або натерти на тертці).

4. Свинину рясно натерти перцем і часником.

5. Потім помістити м'ясо в маринад і відправити в холодильник на 24 годину.

6. Через добу свинину можна перекласти в рукав для запікання, щільно зав'язавши краї.

7. Помістити м'ясо в мультиварку в контейнер для приготування на пару. Включити режим Пар і готувати свинину 60-70 хвилин.

8. Після закінчення програми залишити свинину остигати, не дістаючи з рукава.

М'ясо на пару в мультиварці в домашніх умовах готове. Однак для повноти смаку його краще відправити в холодильник ще на 12 годин, а потім подавати до столу.

Схожі рецепти