М'ясо на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте рецепт не тільки смачного, але і корисного страви? Тоді пропоную вашій увазі просте в приготуванні м'ясо на пару в мультиварці.
1. Рецепт приготування м'яса на пару в мультиварці досить простий. Для початку необхідно вимити і просушити свинину.
2. У цієї страви існує один вельми важливий нюанс - це маринад. Для нього необхідно з'єднати сіль і цукор і розчинити в 1 літрі води. Можна довести маринад до кипіння, а потім остудити.
3. Часник очистити і нарізати невеликими шматочками (можна видавити через прес або натерти на тертці).
4. Свинину рясно натерти перцем і часником.
5. Потім помістити м'ясо в маринад і відправити в холодильник на 24 годину.
6. Через добу свинину можна перекласти в рукав для запікання, щільно зав'язавши краї.
7. Помістити м'ясо в мультиварку в контейнер для приготування на пару. Включити режим Пар і готувати свинину 60-70 хвилин.
8. Після закінчення програми залишити свинину остигати, не дістаючи з рукава.
М'ясо на пару в мультиварці в домашніх умовах готове. Однак для повноти смаку його краще відправити в холодильник ще на 12 годин, а потім подавати до столу.
- Свинина - 500 грам
- Часник - 3-5 зубчиків
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
2. У цієї страви існує один вельми важливий нюанс - це маринад. Для нього необхідно з'єднати сіль і цукор і розчинити в 1 літрі води. Можна довести маринад до кипіння, а потім остудити.
3. Часник очистити і нарізати невеликими шматочками (можна видавити через прес або натерти на тертці).
4. Свинину рясно натерти перцем і часником.
5. Потім помістити м'ясо в маринад і відправити в холодильник на 24 годину.
6. Через добу свинину можна перекласти в рукав для запікання, щільно зав'язавши краї.
7. Помістити м'ясо в мультиварку в контейнер для приготування на пару. Включити режим Пар і готувати свинину 60-70 хвилин.
8. Після закінчення програми залишити свинину остигати, не дістаючи з рукава.
М'ясо на пару в мультиварці в домашніх умовах готове. Однак для повноти смаку його краще відправити в холодильник ще на 12 годин, а потім подавати до столу.