М'ясний соус до спагетті
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний соус навіть самі нудні макарони перетворить в кулінарний шедевр, більш того, він прекрасно урізноманітнює ваше щоденне меню. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати м'ясний соус до спагетті.
Зовсім трохи продуктів, спецій і трав знадобиться для того, щоб звичайний фарш перетворити в шедевр кулінарного мистецтва - м'ясний соус до спагетті. Чисто італійське блюдо внесе різноманітність у ваше меню, наповнить продукти заманює ароматом і продемонструє всьому оточенню, що ви чудова господиня, здатна на кулінарні подвиги. Готується дуже швидко. Запропонована в рецепті послідовність дій допоможе вам легко приготувати соус.
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Бульйон - 200 мілілітрів
- Томати у власному соку - 400 грам
- Часник - 2 зубчики
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Лист лавровий - 1 штука
- Чорний перець - За смаком
- Перець духмяний - За смаком
- Перець Кайєн - За смаком
- Паприка солодка - За смаком
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
1. Очистіть цибулю від шкірки і поріжте на невеликі шматочки.
2. Підсмажте цибулю на невеликому вогні до отримання золотистого кольору. Додайте борошна і перемішайте на сковороді.
3. Очистіть від гілочок зелень, поріжте на невеликі шматочки. Очистіть часник, подрібніть зручним способом.
4. Візьміть томати, приготовлені у власному соку, подрібніть їх на блендері. На сковороду до цибулі додайте зелень з часником. Нагрійте і перемішайте.
5. Додайте бульйон і подрібнені помідори. 15 хвилин потримайте на середньому вогні.
6. Додайте фарш, розімніть його виделкою. Всі дії необхідно виконувати максимально швидко. Це допоможе розім'яти фарш на невеликі шматочки і оживляти його соусом. На великому вогні протримаєте продукти ще 20 хвилин. Соус на стіл подавайте в гарячому стані. Смачного.