М'ясні кекси з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні кекси не нове винахід. Але це суперський перекус для вас і вашої родини. Якщо вам потрібні смачні і ситні закуски, подивіться, як приготувати м'ясні кекси з начинкою за цим рецептом.
Цих продуктів вистачить на 6 невеликих кексів. В принципі, наїстися можна 2 такими кексиками, так що ви цілком зможете нагодувати всю сім'ю сніданком або полуднем. Пробуйте і діліться враженнями!
- Фарш - 350 грам
- Крупа манна - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Приправи, сіль - За смаком
- Яйця курячі - 3 штуки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сир твердий - 50 грам
1. Цибуля наріжте якомога дрібніше і відправте його до фаршу.
2. Додайте манну крупу, сіль, перець і будь-які приправи за смаком. Добре перемішайте руками до однорідного стану, а потім відбийте масу, щоб пішов зайвий повітря.
3. Сир натріть на дрібну тертку.
4. Розбийте яйця в глибоку миску, додайте сіль і приправи, збийте виделкою. Потім додайте сметану, перемішайте, щоб не було грудочок.
5. У силіконову форму викладіть фарш, роблячи поглиблення.
6. Потім в кожну форму вилийте яєчну масу. Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте туди формочку на півгодини.
7. Через півгодини викладіть зверху сир і далі випікайте в духовці 10-15 хвилин до золотистої скоринки.
8. Усе, кекси готові:)