Рулетики м'ясні з різною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви втомилися від звичних гарячих страв, тоді рекомендую звернути увагу на цей простий варіант, як приготувати рулетики м'ясні з різною начинкою в апетитною хрусткою скоринкою. Класно звучить?
Цю страву можна зробити не тільки на обід або вечерю, але і на святковий стіл. Особливо цікаво те, що ніколи не знаєш, яка саме начинка тобі попадеться. В даному випадку тільки два варіанти, але ви можете експериментувати і пробувати нові варіанти. Всередину можна покласти просто шматочок сиру і зелень, часник з оливками, наприклад, а для любителів пікантних смаків можу запропонувати використовувати скибочку апельсина або груші.
- Свиняча відбивна - 1.5 кілограма
- Гриби - 400 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Відварені яйця - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Солоні огірочки - 4-6 штук
- Гірчичний - За смаком
- Яйце - 3 штуки (для панірування)
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 літр (для смаження у фритюрі)
1. Для початку поставте варитися круто яйця. Паралельно на сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте нарізаний півкільцями цибулю.
2. Поки обсмажується цибуля, вимийте, обсушити і наріжте гриби.
3. Додайте гриби на сковороду. Смажте на середньому вогні до готовності, посолити і поперчити за смаком.
4. У глибокій мисці з'єднайте обсмажені гриби і нарізані кубиками яйця.
5. Додайте тертий сир.
6. Все перемішайте. Ось, одна начинка вже готова.
7. З другої начинкою все просто: наріжте тонкими брусочками огірочки.
8. Свинину вимийте, обсушити і наріжте шматочками. Акуратно відбийте кожен шматочок з двох сторін. За смаком посоліть і поперчіть м'ясо. Але враховуйте сіль в начинках.
9. Усе, можна починати збирати наші рулетики. Викладіть шматочок свинини, на край помістіть невелику кількість начинки.
10. І акуратно згорніть все рулетом.
11. Другий варіант начинки - це тонкий шар гірчиці.
12. І огірочок.
13. Усе, можна загортати.
14. Підготуйте дві глибокі мисочки: зі збитим яйцем і панірувальними сухарями. Розігрійте як слід на сковороді рослинне масло.
15. Занурте кожен рулетик спочатку в яйце ...
16. ... А потім обваляйте в панірувальних сухарях.
17. Смажте у великій кількості масла на середньому вогні до апетитною рум'яної скоринки.
18. Перед подачею викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
Смачного!
Смачного!