М'ясні кекси з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную замінити котлети на м'ясні кекси, буде смачно і корисно, адже ми будемо їх запікати, а не смажити. Для соковитості додамо брокколі. Кекси стануть ідеальним обідом або вечерею для всієї родини!
Ці кекси відмінно замінять звичайні котлети, їх можна приготувати не тільки для обіду або вечері, кекси можна взяти на природу або пікнік. Готуються кекси дуже просто, як звичайні котлети, але яскравий і корисний сюрприз всередині робить їх більш соковитими. І ще один великий плюс - котлети смажать, а наші кекси запікаються, що робить їх більш корисними. Та й господині добре - не треба стояти біля плити і смажити.
- М'ясний фарш - 500 грам
- Білий хліб - 100 грам
- Яйця - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Брокколі - 10 штук (суцвіть)
- Сир - 50-70 грам
1. Ось все, що нам знадобиться з продуктів. Фарш у мене змішаний - свинина з яловичиною. Брокколі свіжа, але можна використовувати заморожену.
2. Подрібнюємо через м'ясорубку хліб, замочений у воді або молоці і ретельно віджатий від рідини, також чинимо з цибулею. Додаємо до фаршу яйця, сіль, перець, хліб, цибуля і, по бажанню, подрібнений часник.
3. І вимішуємо до однорідності, а потім відбиваємо фарш.
4. Брокколі розрізаємо на невеликі суцвіття.
5. Ділимо фарш на 9-10 кульок і укладаємо в формочки для маффінів. По центру вдавлюємо брокколі.