Локшина з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Прочитайте, як приготувати локшину з яйцем. Швидкий рецепт із серії "що поїсти? " Смачно і ситно. Найпоширеніше блюдо на сніданок у багатьох сім'ях. Ну чому б і ні? смачно ж!
Те, що у нас давно вже не в дивину, у Азіатів - це гідне блюдо, яке просто коробками скуповують на вулиці. Насправді ж, це смачно! Та й шкідливого нічого немає. Спробуйте приготувати локшину з яйцем у себе вдома. А якщо подасте таке блюдо в порційних піалах і з китайськими паличками, - ідеальне частування для гостей на тематичну вечірку.
- Локшина - 80 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Відваріть локшину в киплячій воді до стану альденте і промийте її під проточною водою.
На сухій сковороді обсмажте яйце, посоліть і перемішайте.
Яйце перекладіть тарілку, а на тій же сковороді нагрійте масло.
Надішліть локшину в сковороду і перемішайте.
Додайте яйце і перемішайте з локшиною, приправте. Смачного!