Локшина з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.
Приготувати локшину з фаршем в домашніх умовах, що може бути простіше? блюдо просте, ситне і дуже смачне! Відмінний варіант для обіду або вечері на швидку руку.
Опис приготування:
У мене мінімальний набір інгредієнтів, які не важко буде знайти практично на будь-якій кухні, але ви за бажанням можете сміливо урізноманітнити рецепт. Додавайте томати, болгарський перець, часник, простір для фантазії тут величезний! Фарш у мене змішаний, але підійде будь-який. Можна взяти яловичий, свинячий і легкий курячий. Спробуйте, блюдо незважаючи на всю свою простоту дуже смачне, підійде для всієї родини.
- Локшина - 200 грам
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Куркума - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Базилік - 2-3 Щепоток
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Налийте в каструлю воду, доведіть до кипіння, додайте сіль, куркуму і локшину. Відваріть локшину відповідно до інструкції на упаковці, відкиньте на сито або друшляк і заправте вершковим маслом.
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте на олії до м'якості.
Додайте фарш, сіль, перець, базилік і коріандр (можна використовувати свої улюблені спеції).
Обсмажте фарш помішуючи і розбиваючи лопаткою грудочки до повної готовності.
В самому кінці додайте локшину, перемішайте, прогрійте все разом протягом 2-3 хвилин і зніміть з вогню. Локшина з фаршем готова.
Смачного!