Лаваш з сиром і помідорами на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Це дуже проста і смачна похідна закуска. У підсумку виходить соковитий гарячий бутерброд!
Опис приготування:
Ріжемо лаваш, сир і помідор. Загортаємо конвертиками і смажимо на багатті або на мангалі до скоринки. Готово!
- Лаваш - 1 штука
- Помідор - 0, 5-1 штуки
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуємо продукти. У мене помідор дуже великий, тому вистачило однієї половинки.
Поріжте шматочками сир, а помідор - широкими часточками.
Лаваш поріжте на 4 частини. На кожну частину кладемо помідор, сир, сіль, перець.
Звертаємо конвертиком.
Розведіть вогнище (або скористайтеся мангалом). Покладіть на решітку конвертики, і смажте до красивої скоринки. Щоб скоринка була глянсовою, можна змазати яєчним жовтком.
Не забувайте перевертати лаваш. Як тільки диплом зарум'янилася, зніміть з багаття. Готово!