Лагман в скороварке
(покроковий рецепт з фото)
Варіацій лагмана багато, так що кожен без праці зможе його приготувати з того, що є вдома. Цього разу у мене була курка, макарони і овочі. Ось і зробила лагман в скороварці в домашніх умовах.
Звичайно ж, не можна сказати, що це класичний рецепт лагмана в скороварці, - ми і локшину беремо покупну (хоча для лагмана бажано б її робити самим), і замість баранини взяли курку, так як вона швидше готується. А в іншому ж цей простий рецепт лагмана в скороварці повністю зберігає традиції - є і редька, і капуста, і морква… Хоча якщо я про щось забула або не знаю, - діліться досвідом!
- Куряче філе - 500 грам
- Капуста - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Редька зелена - 0.5 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Локшина - 200 грам

1. В режимі "жарка" на рослинній олії доводимо цибулю до золотистого кольору, Kuric харчування.

2. Коли курка вже стане рум'яною, поставка REER, морква і зіру.

3. Як тільки морква трохи підсмажиться, - додамо картоплю кубиками і капусту. Перемішаємо.

4. Заливаємо водою, додамо томатну пасту, сіль і спеції за смаком. В режимі "гасіння" тримаємо, поки і м'ясо, і картопля не будуть готові.

5. Окремо відварюємо локшину в солоній воді, розкладаємо її по тарілках, і зверху заливаємо готовим бульйоном. Смачного!