Курячий суп із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Курячі супи здавна привертали домашніх кухарів, як легкі і цілком дієтичні перші страви. Пропоную приготувати такий суп з овочами і зеленню.
Такі супи можна урізноманітнити будь-яким набором овочів і круп. Та й бульйон можна готувати з різних частин курки. Пропоную рецепт курячого супу з рисом, картоплею, молодою капустою, зеленим горошком і петрушкою. Легкий, ароматний і цілком низькокалорійний для тих, хто стежить за фігурою.
- Курка - 500 грам
- Вода - 1, 3 L
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Капуста білокачанна - 120 грам
- Зелений горошок - 100 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Петрушка, кріп - 10 грам
- Мал - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти для приготування курячого супу з зеленню.
Будь-які частини курки промийте і викладіть в каструлю. Залийте свіжою водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння, зніміть піну, вогонь зменшите і зваріть бульйон.
Процідіть бульйон і влийте в каструлю. Картопля наріжте кубиками і викладіть в каструлю. Починайте варити суп.
Моркву і цибулю наріжте довільно і викладіть в сковороду. Налийте рафінована соняшникова олія і припустіть овочі на невеликому вогні протягом 8-10 хвилин.
Додайте моркву і цибулю в каструлю.
Всипте в каструлю свіжий або морожений зелений горошок.
Додайте рис.
Коли всі інгредієнти будуть майже готові, викладіть в суп нарізану молоду капусту. Додати сіль за смаком. Варіть суп ще 7-8 хвилин і вимикайте.
У готовий суп викладіть будь-яку зелень петрушки або кропу.
Курячий суп із зеленню готовий. У кожну тарілку при подачі додайте шматочок вареної курки. Смачного!