Курка з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Курку з морквою і цибулею можна готувати по-різному. Мені подобається готувати курку в соусі, тушковану з морквою, цибулею і картоплею. Блюдо відмінно підходить для обіднього столу або вечері.
Приготуємо курку з морквою і цибулею в домашніх умовах. Спершу потрібно замаринувати курку з цибулею, сіллю і майонезом. Маринується м'ясо близько 2-х годин. Морква пасеруємо в казанку, додаємо до неї курку, томатну пасту і воду. tusim 30 хвилин, а потім додаємо картоплю. Тушкуємо ще 30 хвилин до готовності курки. Хай щастить!
- Курка - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Картопля - 650 грам
- Морква - 3 штуки
- Майонез - 200 грам
- Томатна паста - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Курку промийте і розділіть на порційні шматочки. Перекладіть курку в глибоку тарілку, додайте цибулю, порізаний півкільцями, і майонез з сіллю. Перемішайте і залиште маринуватися 2 годину.
Морква трьом на тертці і пасеруємо в казані або в утятніце.
Додайте до моркви замариновану курку, вливаємо воду і кладемо томатну пасту. tusim 30-35 хвилин.
Чистимо і нарізаємо кубиками картоплю, додаємо в казанок і тушкуємо ще 30 хвилин.
При подачі на стіл присипаємо блюдо подрібненою зеленню. Смачного!