Рецепт Курка відварна фото

Курка відварна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Тут початківцям кулінарам я розповім, як приготувати курку відварну. Що, це просто. Але є кілька секретів, які зроблять курку смачніше. Це відмінний інгредієнт салатів, супів, закусок.

Опис приготування:

Така відварна грудка завжди стане в нагоді, якщо ви зібралися готувати салат або, наприклад, ситну начинку для несолодкого пирога. А взагалі відварна грудка - це прекрасний дієтичний продукт. Якщо є її на вечерю зі свіжими овочами, то можна отримати прекрасну дозу корисного білка без зайвого жиру і корисні овочеві вуглеводи.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука (середнього розміру)
  • Морква - 1 штука (невелика)
  • Селера кореневої - За смаком
  • Сіль - 1 Чайна ложка
1
Насамперед гарненько промийте курячу грудку. Якщо її помістити під струмінь води, то від неї почне відділятися напівпрозора плівка, зніміть її.
2
Залийте курку холодною водою, щоб вона її повністю покрила, накрийте каструлю кришкою і поставте на середній вогонь до закипання.
3
Поки вода закипає, промийте або очистіть моркву, цибуля і селера. Потім в окріп покладіть ці овочі. Цибулини не ріжте, а морква і селера поріжте великими шматками.
4
Варіть грудку близько 30 хвилин. Вона повинна стати м'якою. Коли воно буде готова, видаліть овочі, а курку остудіть і використовуйте для приготування всіляких страв.

Схожі рецепти