Курка відварна
(покроковий рецепт з фото)
Тут початківцям кулінарам я розповім, як приготувати курку відварну. Що, це просто. Але є кілька секретів, які зроблять курку смачніше. Це відмінний інгредієнт салатів, супів, закусок.
Така відварна грудка завжди стане в нагоді, якщо ви зібралися готувати салат або, наприклад, ситну начинку для несолодкого пирога. А взагалі відварна грудка - це прекрасний дієтичний продукт. Якщо є її на вечерю зі свіжими овочами, то можна отримати прекрасну дозу корисного білка без зайвого жиру і корисні овочеві вуглеводи.
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибулина - 1 штука (середнього розміру)
- Морква - 1 штука (невелика)
- Селера кореневої - За смаком
- Сіль - 1 Чайна ложка
1
Насамперед гарненько промийте курячу грудку. Якщо її помістити під струмінь води, то від неї почне відділятися напівпрозора плівка, зніміть її.
2
Залийте курку холодною водою, щоб вона її повністю покрила, накрийте каструлю кришкою і поставте на середній вогонь до закипання.
3
Поки вода закипає, промийте або очистіть моркву, цибуля і селера. Потім в окріп покладіть ці овочі. Цибулини не ріжте, а морква і селера поріжте великими шматками.
4
Варіть грудку близько 30 хвилин. Вона повинна стати м'якою. Коли воно буде готова, видаліть овочі, а курку остудіть і використовуйте для приготування всіляких страв.