Курка Хе з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите гострі, пікантні страви? Тоді вам обов'язково потрібно спробувати курку Хе з болгарським перцем. Це незвичайне блюдо корейської кухні, яке легко і просто можна приготувати вдома.
Рецептів Хе існує досить багато. Ця страва готують досить часто, використовуючи різні інгредієнти. Пропоную вашій увазі курку Хе з болгарським перцем. За допомогою детальних інструкцій це страви зможе приготувати навіть початківець кулінар.
- Куряча грудка - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 0.5 склянки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Приправа для корейської моркви - 1 Чайна ложка
- Червоний перець - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. Незважаючи на своє далеке походження, рецепт приготування курки Хе з болгарським перцем досить простий. З простих і доступних інгредієнтів кожен може приготувати вдома цю закуску.
2. Якщо посилатися на оригінал рецепта, то м'ясо повинно бути сире. Не всі готові на такі ризики і експерименти, а значить, рецепт можна трохи адаптувати. Курячі грудки відварити до готовності і добре остудити. Нарізати тонкими смужками і викласти в глибоку миску.
3. Цибулину очистити нарізати тонкими півкільцями.
4. Болгарський перець (краще взяти різних кольорів) вимити і просушити. Очистити від хвостика і насіння, нарізати тонкими смужками.
5. Тепер можна приступити до заправки. У невеликій ємності з'єднати олію і оцет. Поставити на повільний вогонь і довести до кипіння. Додати сіль і спеції за смаком. Покласти трохи томатної пасти і ще 2-3 хвилини потримати заправку на вогні, постійно помішуючи.
6. Гарячої заправкою відразу залити закуску. Ретельно перемішати і залишити охолоджуватися. Коли курка Хе з болгарським перцем в домашніх умовах охолоне, прибрати її в холодильник мінімум на 8-10 годин, щоб як слід просочилася.