Кролик з томатами і часником
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика дієтичне і дуже ніжне. Воно не тільки дуже смачне, але і дуже корисне. По можливості обов'язково приготуйте!
У гарячому вигляді - це дивовижне блюдо. А який стоїть аромат під час його приготування… Дуже смачно подавати такого кролика з гарніром з гречки. Обов'язково приготуйте!
- Крольчатина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 3-4 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Вино біле сухе - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Шматочки кролика обсмажити на сильному вогні з усіх боків.
Додайте нарізану цибулю.
Додайте нарізані помідори і часник. Влийте біле вино. Зменшіть вогонь і тушкуйте м'ясо з овочами під кришкою 1 час. Сіль і спеції додайте за смаком.
Смачного!