Крокети м'ясні
(покроковий рецепт з фото)
Крокети м'ясні смачно їсти і красиво подавати з салатом зі свіжих овочів. Для таких крокетов підійде будь-який м'ясний фарш. Додаю до фарсу рись, лука, часнику і спецій.
Крокети м'ясні подаються з овочами або соусами.
- М'ясний фарш - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 1/2 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Мал - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 1 1/2 склянки
1. Чистий цибулю і Chesnok. Дрібно нарубати. У сковороді нагрійте пару ложці рослинного масла, обсмажити цибулю з часником до м'якості, потім додайте фарш і обсмажте до коричневого кольору.
2. Обсмажений фарш з цибулею і часником викладіть в миску. Мал відварити до готовності в підсоленій воді. Мал остудіть і додайте до фаршу. Вбийте туди ж одне яйце, додайте сіль, перець. Перемішайте.
3. До фаршу додайте пару ложці панірувальних сухарів, якщо він рідкий. Збийте вінчиком два яйця. У широке блюдо всипте сухарі. З фаршу зліпити крокети, умочіть у збитому яйці, потім обваляйте в сухарях.
4. Запікайте крокети в розігрітій до 180 градусів духовці на застеленому пергаментом деку протягом 40 хвилин або обсмажте до золотисто-коричневого кольору в сковороді на олії. Крокети м'ясні готові! Смачного!