Рецепт Крокети м'ясні фото

Крокети м'ясні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Kroketи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Крокети м'ясні смачно їсти і красиво подавати з салатом зі свіжих овочів. Для таких крокетов підійде будь-який м'ясний фарш. Додаю до фарсу рись, лука, часнику і спецій.

Опис приготування:

Крокети м'ясні подаються з овочами або соусами.


  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 1/2 склянки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Мал - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 1 1/2 склянки
крокети м'ясні - фото крок 1
1. Чистий цибулю і Chesnok. Дрібно нарубати. У сковороді нагрійте пару ложці рослинного масла, обсмажити цибулю з часником до м'якості, потім додайте фарш і обсмажте до коричневого кольору.
крокети м'ясні - фото крок 2
2. Обсмажений фарш з цибулею і часником викладіть в миску. Мал відварити до готовності в підсоленій воді. Мал остудіть і додайте до фаршу. Вбийте туди ж одне яйце, додайте сіль, перець. Перемішайте.
крокети м'ясні - фото крок 3
3. До фаршу додайте пару ложці панірувальних сухарів, якщо він рідкий. Збийте вінчиком два яйця. У широке блюдо всипте сухарі. З фаршу зліпити крокети, умочіть у збитому яйці, потім обваляйте в сухарях.
крокети м'ясні - фото крок 4
4. Запікайте крокети в розігрітій до 180 градусів духовці на застеленому пергаментом деку протягом 40 хвилин або обсмажте до золотисто-коричневого кольору в сковороді на олії. Крокети м'ясні готові! Смачного!

Схожі рецепти