Креветки з руколою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати креветки з руколою - просте в готуванні і дуже смачна страва, яке порадує як гурманів, так і просто тих, хто прагне харчуватися корисно і правильно. Мінімум калорій!
Такий простий рецепт креветок з руколою - відмінний варіант для салату на швидку руку, коли ви вже приготували якийсь особливий гарнір або піцу з морепродуктами, а про "салатної" складової не подбали. Тут всі, як треба: готується салат швидко, виходить дуже смачним, а виглядає просто чудово! Якщо вам належить романтичну вечерю, це відмінний варіант салату для двох, ось тільки часник в такому випадку краще не додавати, замінивши його крупицею перцю чилі. Бажаю удачі!
- Рукола - 250 грам
- Креветки великі - 200 грам
- Масло оливкове - 30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сир твердий - 30 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. Рукколу моєму, креветки відварюємо 5 хвилин в підсоленому окропі, після остудити. Rukkolu, до речі, намагайтеся вибирати молоду: чим більше вона "кучерявляться", тим краще.
2. Ріжемо рукколу, додамо подрібнений часник. Креветки обсмажити трохи на рослинному маслі, чистимо і викладаємо поверх листя. Поливаємо сумішшю з оливкової олії і соку лимона.
3. Додамо спеції за смаком, посипаєте тертим твердим сиром - і все! Салат готовий!