Креветки на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Часом мені здається, що будь-яке м'ясо, рибу і овоч можна запекти на мангалі і що точно вийде смачно. Адже відкритий вогонь дає приємний димок і неповторний смак продуктам. Готуємо креветки на мангалі.
Я вирішила піти на експеримент. І зараз поділюся з вами, як приготувати креветки на мангалі. Вони повинні залишитися в панцирі, інакше все сильно ужарітся. Обов'язково зробимо пікантний маринад з лимона і соєвого соусу. Для цього рецепта ви можете вибрати королівські креветки.
- Креветки - 600 грам (варено-морожені)
- Лимон - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком
Часник очистіть і дрібно наріжте.
До розмороженим креветок в глибокій мисці додайте часник і сіль.
У соєвий соус вичавити сік лимона. Добре перемішайте.
До креветок влийте соус. Перемішайте інгредієнти. Залиште їх маринуватися на 30 хвилин.
Готуйте креветки на мангалі протягом 5-7 хвилин, перевертаючи. Подавайте їх з кропом. Смачного!