Креветки фрі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт салату зі смажених морепродуктів з гарніром і спеціями.
Ретельно змішайте яєчні жовтки і білки з кип'яченим молоком, а потім додайте сіль. Вийде кляр. У цю суміш слід вмочати раніше заготовлених креветок. Технологія виглядає наступним чином: яєчна суміш - борошно - яєчна суміш - панірувальні сухарі.
Далі наші морепродукти обсмажуються у фритюрі, або на сковорідці з великою кількістю масла. Готові креветки викладаються на посуд, яка раніше прикрашається листям салату. Потім блюдо прикрашається шматочками порізаного лимона і оливками. Подавати слід з кетчупом, або ж з соусом до смаку.
- Креветки королівські - 300 грам
- Сухарі - 30 грам( мелені )
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 400 грам
- Кетчуп - 300 грам
- Лимон - 1 штука
- Оливки - 30 грам (фаршировані)
- Салат - 20 грам
Далі наші морепродукти обсмажуються у фритюрі, або на сковорідці з великою кількістю масла. Готові креветки викладаються на посуд, яка раніше прикрашається листям салату. Потім блюдо прикрашається шматочками порізаного лимона і оливками. Подавати слід з кетчупом, або ж з соусом до смаку.