Рецепт Креветки фрі фото

Креветки фрі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю
Бутерброди
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Рецепт салату зі смажених морепродуктів з гарніром і спеціями.

Опис приготування:

Ретельно змішайте яєчні жовтки і білки з кип'яченим молоком, а потім додайте сіль. Вийде кляр. У цю суміш слід вмочати раніше заготовлених креветок. Технологія виглядає наступним чином: яєчна суміш - борошно - яєчна суміш - панірувальні сухарі.

Далі наші морепродукти обсмажуються у фритюрі, або на сковорідці з великою кількістю масла. Готові креветки викладаються на посуд, яка раніше прикрашається листям салату. Потім блюдо прикрашається шматочками порізаного лимона і оливками. Подавати слід з кетчупом, або ж з соусом до смаку.


  • Креветки королівські - 300 грам
  • Сухарі - 30 грам( мелені )
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 400 грам
  • Кетчуп - 300 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Оливки - 30 грам (фаршировані)
  • Салат - 20 грам
Ретельно змішайте яєчні жовтки і білки з кип'яченим молоком, а потім додайте сіль. Вийде кляр. У цю суміш слід вмочати раніше заготовлених креветок. Технологія виглядає наступним чином: яєчна суміш - борошно - яєчна суміш - панірувальні сухарі.

Далі наші морепродукти обсмажуються у фритюрі, або на сковорідці з великою кількістю масла. Готові креветки викладаються на посуд, яка раніше прикрашається листям салату. Потім блюдо прикрашається шматочками порізаного лимона і оливками. Подавати слід з кетчупом, або ж з соусом до смаку.

Схожі рецепти