Кращий яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт приготування кращого яблучного пирога в домашніх умовах. Що, нехай звучить нескромно, але я смачніше пирога не пробувала. І вам рекомендую! смачно, ніжно, красиво і апетитно.
Розповім сьогодні, як приготувати кращий яблучний пиріг в домашніх умовах. На відміну від класичної бісквітної шарлотки тут тісто вийде більш розсипчастим і ніжним. Все це завдяки тому, що ми масло і цукор перетерли в міксері, наситивши тим самим повітрям.
- Борошно - 180 грам
- Вершкове масло - 85 грам
- Цукор - 180 грам
- Молоко - 120 грам
- Яблука - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Обкладинка - 0.5 чайних ложки
1. Підготуємо компоненти: яблука миємо й обсушуємо, масло і яйце потримаємо при кімнатній температурі.
2. В допомоги змішувача smeshaem масла і Саар, потім додамо цукор, і ще раз змішаємо. Після цього додамо всі сухі компоненти, вимішати однорідне тісто.
3. Яблука нарізаємо тонкими часточками, шкурки знімаємо.
4. Тепер тісто виливаємо в форму, прикрашаємо яблуками і за бажанням посипаємо зверху цукром і корицею.
5. При 160 градусів випікати пиріг близько години. Перевіряємо сірником, щоб він вийшов рум'яним і пропекшімся. Готово!