Рецепт Кращий яблучний пиріг фото

Кращий яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Молоко , Вершкове масло
ПП рецепти , Роздільне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До вашої уваги - рецепт приготування кращого яблучного пирога в домашніх умовах. Що, нехай звучить нескромно, але я смачніше пирога не пробувала. І вам рекомендую! смачно, ніжно, красиво і апетитно.

Опис приготування:

Розповім сьогодні, як приготувати кращий яблучний пиріг в домашніх умовах. На відміну від класичної бісквітної шарлотки тут тісто вийде більш розсипчастим і ніжним. Все це завдяки тому, що ми масло і цукор перетерли в міксері, наситивши тим самим повітрям.

  • Борошно - 180 грам
  • Вершкове масло - 85 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Молоко - 120 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1.5 чайних ложки
  • Обкладинка - 0.5 чайних ложки
кращий яблучний пиріг - фото крок 1
1. Підготуємо компоненти: яблука миємо й обсушуємо, масло і яйце потримаємо при кімнатній температурі.
кращий яблучний пиріг - фото крок 2
2. В допомоги змішувача smeshaem масла і Саар, потім додамо цукор, і ще раз змішаємо. Після цього додамо всі сухі компоненти, вимішати однорідне тісто.
кращий яблучний пиріг - фото крок 3
3. Яблука нарізаємо тонкими часточками, шкурки знімаємо.
кращий яблучний пиріг - фото крок 4
4. Тепер тісто виливаємо в форму, прикрашаємо яблуками і за бажанням посипаємо зверху цукром і корицею.
кращий яблучний пиріг - фото крок 5
5. При 160 градусів випікати пиріг близько години. Перевіряємо сірником, щоб він вийшов рум'яним і пропекшімся. Готово!

Схожі рецепти