Рецепт Котлети в беконі фото

Котлети в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Фарш, Бекон
Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Котлети

Трохи магії і звичайні котлети перетворюються на вишукану страву! Котлети в беконі з ананасами і сиром - це щось нереальне! смачні, соковиті, з приємним ароматом димку - смакота!

Котлети в беконі - блюдо дуже калорійне, але іноді варто побалувати себе такий ситної бомбою. Це ще один незвичайний спосіб, як приготувати звичайні котлети. Ананаси і сир роблять це блюдо витонченим і дуже соковитим, бекон надає аромат димку. Фарш можна брати будь-який, мені подобається курячий і яловичий, а там як вийде. Пригощайтеся!

  • Бекон - 200 грам
  • Фарш - 500 грам
  • Ананаси консервовані - 50 грам
  • Хліб - 2 скибочки
  • Сир - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сушений часник - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
котлети в беконі - фото крок 1
Хліб замочіть у воді, трохи відіжміть і додайте у фарш. Додайте яйце, натертий на дрібній тертці цибулю, спеції і гарненько все перемішайте.
котлети в беконі - фото крок 2
Відбийте фарш в глибокій мисці, так він насититься киснем і котлетки вийдуть більш ніжними і соковитими.
котлети в беконі - фото крок 3
Підготуйте фольгу, розрізавши її на квадрати діаметром 10 з 10 см. На кожен шматочок фольги покладіть смужки бекону хрестиком.
котлети в беконі - фото крок 4
Зверху в центр покладіть кульку фаршу і трохи притисніть його рукою.
котлети в беконі - фото крок 5
Зверху на котлетку покладіть ананаси. Якщо ананаси у вас кружками, можна класти цілий гурток. А якщо шматочками, як у мене, просто рівномірно розкладіть по всій котлетки.
котлети в беконі - фото крок 6
Сир натріть на дрібній тертці і посипте ананас.
котлети в беконі - фото крок 7
Загорніть краї смужок бекону як на картинці.
котлети в беконі - фото крок 8
Загорніть фольгу в кульку і можна відправляти в духовку, розігріту до 180 градусів, з 30-35 хвилин.
котлети в беконі - фото крок 9
Розгорніть фольгу, потримайте в духовці ще хвилин 5, щоб вийшла апетитна скоринка. Смачного!

Схожі рецепти