Котлети в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Трохи магії і звичайні котлети перетворюються на вишукану страву! Котлети в беконі з ананасами і сиром - це щось нереальне! смачні, соковиті, з приємним ароматом димку - смакота!
Котлети в беконі - блюдо дуже калорійне, але іноді варто побалувати себе такий ситної бомбою. Це ще один незвичайний спосіб, як приготувати звичайні котлети. Ананаси і сир роблять це блюдо витонченим і дуже соковитим, бекон надає аромат димку. Фарш можна брати будь-який, мені подобається курячий і яловичий, а там як вийде. Пригощайтеся!
- Бекон - 200 грам
- Фарш - 500 грам
- Ананаси консервовані - 50 грам
- Хліб - 2 скибочки
- Сир - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сушений часник - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
Хліб замочіть у воді, трохи відіжміть і додайте у фарш. Додайте яйце, натертий на дрібній тертці цибулю, спеції і гарненько все перемішайте.
Відбийте фарш в глибокій мисці, так він насититься киснем і котлетки вийдуть більш ніжними і соковитими.
Підготуйте фольгу, розрізавши її на квадрати діаметром 10 з 10 см. На кожен шматочок фольги покладіть смужки бекону хрестиком.
Зверху в центр покладіть кульку фаршу і трохи притисніть його рукою.
Зверху на котлетку покладіть ананаси. Якщо ананаси у вас кружками, можна класти цілий гурток. А якщо шматочками, як у мене, просто рівномірно розкладіть по всій котлетки.
Сир натріть на дрібній тертці і посипте ананас.
Загорніть краї смужок бекону як на картинці.
Загорніть фольгу в кульку і можна відправляти в духовку, розігріту до 180 градусів, з 30-35 хвилин.
Розгорніть фольгу, потримайте в духовці ще хвилин 5, щоб вийшла апетитна скоринка. Смачного!