Рецепт Котлети по-Новосибірськ фото

Котлети по-Новосибірськ
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати котлети по-Новосибірськ? Насправді дуже просто. Це звичні м'ясні котлети в оболонці з клярі і шматочків батона. Підходять для всіх випадків життя, коли хочеться ситно поїсти.

Опис приготування:

Котлети по-Новосибірську дуже смачні. По суті, це звична котлета в складній паніровці з кубиків білого батона. Краще брати вчорашній батон, щоб при нарізанні він не кришився. До складу фаршу хліб або хлібні крихти не входить.

  • Яловичина - 700 грам
  • Кнопка - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки (для панірування)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Вода - 0, 5-1 склянки
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
котлети по-Новосибірськ - фото крок 1
Для приготування страви яловичину перекрутити на м'ясорубці до стану однорідного фаршу. Можна взяти покупної фарш.
котлети по-Новосибірськ - фото крок 2
До фаршу додайте дрібно нарізану цибулю.
котлети по-Новосибірськ - фото крок 3
Додайте до маси сіль, спеції за смаком. Я використовувала суміш перців, мелену перуку і розмарин сушений.
котлети по-Новосибірськ - фото крок 4
Масу добре вимішайте, додавши 0, 5 склянки питної води. Це додасть котлет соковитості. М'ясо добре вбирає воду. Котлети ліпляться легко. З отриманого фаршу сформуйте котлетку. Обваляйте її в борошні.
котлети по-Новосибірськ - фото крок 5
Батон наріжте невеликими кубиками. Краще не використовувати для панірування корочку батона. При обсмажуванні вона перша підгорає.
котлети по-Новосибірськ - фото крок 6
Занурте котлету в борошні у збите яйце, а після вивалявся її в сухарях так, щоб кубики хліба повністю покрили котлети з усіх боків.
котлети по-Новосибірськ - фото крок 7
Обсмажте котлети на сковороді з усіх боків до готовності. Я накривала сковороду кришкою, щоб котлета всередині добре пропарити і не була сирою. Готувати потрібно на невеликому вогні, щоб хліб не горів. Для надійності можна обсмажені котлети помістити на деко і трохи потримати в гарячій духовці при 200 градусах. Досить буде 5-10 хвилин. Ви точно будете впевнені, що котлета несирая.
котлети по-Новосибірськ - фото крок 8
Подайте котлети до столу на листі салату або з будь-яким гарніром, овочевим салатом.

Схожі рецепти