Рецепт Kolyrabi на корейській мові фото

Kolyrabi на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Кольрабі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Кольрабі - ще один сорт капусти, який нагадує качан на смак, тільки з ніжною текстурою. Я пропоную приготувати кольрабі на манер моркви по-корейськи.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати кольрабі по-корейськи, я розповім нижче. Разом запропонованих спецій можна використовувати готову суміш для моркви по-корейськи. Блюдо виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Відмінно підійде в якості закуски на вечерю.

  • Кольрабі - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
Kolyrabi на корейській мові - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
Kolyrabi на корейській мові - фото крок 2
Koriandr розітріть в Ступці.
Kolyrabi на корейській мові - фото крок 3
Потім прогрійте в маслі до розкриття аромату.
Kolyrabi на корейській мові - фото крок 4
Кольрабі очистіть і натріть на тертці корейської тонкої і довгою соломкою.
Kolyrabi на корейській мові - фото крок 5
Додайте масло, koriandr, оцет, сіль і пропущений через прес часник. Перемішайте. Залиште кольрабі маринуватися на 2 годину.
Kolyrabi на корейській мові - фото крок 6
Kolyrabi корейський готовий, смачного!

Схожі рецепти