Kolyrabi на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)
Кольрабі - ще один сорт капусти, який нагадує качан на смак, тільки з ніжною текстурою. Я пропоную приготувати кольрабі на манер моркви по-корейськи.
Докладніше, як приготувати кольрабі по-корейськи, я розповім нижче. Разом запропонованих спецій можна використовувати готову суміш для моркви по-корейськи. Блюдо виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Відмінно підійде в якості закуски на вечерю.
- Кольрабі - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Koriandr розітріть в Ступці.
Потім прогрійте в маслі до розкриття аромату.
Кольрабі очистіть і натріть на тертці корейської тонкої і довгою соломкою.
Додайте масло, koriandr, оцет, сіль і пропущений через прес часник. Перемішайте. Залиште кольрабі маринуватися на 2 годину.
Kolyrabi корейський готовий, смачного!