Kolbaca domashnyaya krovyanka
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель незвичайних делікатесів і зможете дістати необхідні продукти для цієї страви, вам пощастило ще й тому, що сьогодні я вам розповім, як приготувати ковбасу домашню кров'янку!
Звичайно, це досить специфічний рецепт на любителя. Не кожен наважиться спробувати кров'яну ковбасу! Однак це гідне блюдо відомо вже з часів Стародавньої Греції. Роблять кров'янку по-різному, часто додають гречану крупу. Спробуйте одного разу, і ви не пошкодуєте!
- Свіжа свиняча кров - 4 L
- Сало свиняче - 3, 5 кілограма (з м'ясом і зі шкіркою)
- Свиняча кишка - 400 грам (товста)
- Сіль - 80 грам
- Чорний перець - 10 грам
- Кмин - 10 грам
- Майоран - 2 грами
- Гвоздика - 1, 5 грами
- Лук пюріровать - 20 грам
- Молоко коров'яче - 500 мілілітрів
1
Наріжте дрібно сало разом зі шкіркою і вижарівайте його 25-30 хвилин під кришкою до золотистого кольору. Додати сіль Скварка.
2
Підігрійте кров до 40 градусів і пропустіть також через м'ясорубку або збийте в блендері.
3
Перелийте кров у велику ємність, приправити сіллю, додайте спеції, цибуля і шкварки. Налейте молоко. Підігріває.
4
Очищені свинячі кишки промийте під холодною водою, надіньте їх зверху на горлечка пластикових пляшок.
5
Розливайте ще гарячий (де до 80 градусів) фарш по кишки через розрізане дно пляшок.
6
Ошпарити отримані ковбаски спочатку 5-7 хвилин в киплячій воді, проткнув попередньо кишку голкою, щоб вона не лопнула.
7
Розігрійте духовку до 170 градусів і запікайте готові ковбаски 20 хвилин. Готово!