Кіш з томатами та моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Пироги - одвічна тема домогосподарок. Далеко не всі народжуються пекарями. Але є рецепти тесту, з якими впорається навіть новачок. Ось як приготувати киш з томатами та моцарелою.
Готувати пироги - звичайна справа. Якщо, звичайно, набита рука. Якщо ні - читайте мій рецепт приготування Кіша з моцарелою і томатами! Такий вид випічки не особливо важкий. На відміну від дріжджового тіста, де в силу вступають бактерії, піднімають пишність здоби, киш має більше начинки, ніж тесту.
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 200 грам
- Помідори черрі - 15-20 штук
- Сир моцарела - 200 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Варена ковбаса - 100 грам
- Маслини - 50 грам
Розм'якшує вершкове масло. Додаємо в нього просіяне борошно і 4 ложки сметани. Підсолюємо злегка. Розтираємо все ретельно виделкою.
Вимішуємо з борошна, масла і сметани щільне тісто. Скачує його в кульку і запаковуємо в поліетилен. Відносимо в холодильник хвилин на 40-60.
А поки готуємо начинку. Нарізаємо кубиками варену ковбасу. Ви можете взяти будь-яку іншу ковбасу, або шматочки м'яса або птиці. Розбиваємо яйця в миску, збиваємо їх разом зі сметаною. Підсолюємо за смаком. Трьом моцарелу на тертці. Моєму помідори черрі. Ріжемо маслини навпіл.
Дістаємо з холодильника тісто. Розкачуємо його в тонкий пласт. Розміщуємо в жароміцний посуд. Беремо вилочку і проколюємо тісто по всьому периметру. Зверху кладемо маслини і нарізану ковбасу. Виливаємо яєчно-сметанним суміш, кладемо помідори черрі і посипаємо все моцарелою.
Ставимо пиріг в духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин. Через 25 хвилин температуру можна зменшити до 150 градусів. Я можу впоратися з нашим дощем. Аромат зводить з розуму! Смачного!