Рецепт Кіш з томатами та моцарелою фото

Кіш з томатами та моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто, Овочі, Молочні продукти, Сир, Помідор
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Кіш

Пироги - одвічна тема домогосподарок. Далеко не всі народжуються пекарями. Але є рецепти тесту, з якими впорається навіть новачок. Ось як приготувати киш з томатами та моцарелою.

Готувати пироги - звичайна справа. Якщо, звичайно, набита рука. Якщо ні - читайте мій рецепт приготування Кіша з моцарелою і томатами! Такий вид випічки не особливо важкий. На відміну від дріжджового тіста, де в силу вступають бактерії, піднімають пишність здоби, киш має більше начинки, ніж тесту.

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 200 грам
  • Помідори черрі - 15-20 штук
  • Сир моцарела - 200 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Варена ковбаса - 100 грам
  • Маслини - 50 грам
кіш з томатами та моцарелою - фото крок 1
Розм'якшує вершкове масло. Додаємо в нього просіяне борошно і 4 ложки сметани. Підсолюємо злегка. Розтираємо все ретельно виделкою.
кіш з томатами та моцарелою - фото крок 2
Вимішуємо з борошна, масла і сметани щільне тісто. Скачує його в кульку і запаковуємо в поліетилен. Відносимо в холодильник хвилин на 40-60.
кіш з томатами та моцарелою - фото крок 3
А поки готуємо начинку. Нарізаємо кубиками варену ковбасу. Ви можете взяти будь-яку іншу ковбасу, або шматочки м'яса або птиці. Розбиваємо яйця в миску, збиваємо їх разом зі сметаною. Підсолюємо за смаком. Трьом моцарелу на тертці. Моєму помідори черрі. Ріжемо маслини навпіл.
кіш з томатами та моцарелою - фото крок 4
Дістаємо з холодильника тісто. Розкачуємо його в тонкий пласт. Розміщуємо в жароміцний посуд. Беремо вилочку і проколюємо тісто по всьому периметру. Зверху кладемо маслини і нарізану ковбасу. Виливаємо яєчно-сметанним суміш, кладемо помідори черрі і посипаємо все моцарелою.
кіш з томатами та моцарелою - фото крок 5
Ставимо пиріг в духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин. Через 25 хвилин температуру можна зменшити до 150 градусів. Я можу впоратися з нашим дощем. Аромат зводить з розуму! Смачного!

Схожі рецепти