Каша на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Зауважте, що на природі їжа виходить особливо смачною, просочуючись ароматним димком і готуючись на свіжому повітрі. Каша, зроблена в казанку на багатті, - не виняток. Оцініть цей смак!
Перед вами класичний рецепт приготування каші на багатті. Як приготувати польову кашу - дуже просто! Для зажарочкі обсмажте на розтопленому салі цибулю до золотистого, все остудіть і влийте сирі яйця. Отриману суміш помістіть в казан до вариться каші з картоплею. Подавайте кашу гарячої, додатково можна нарізати свіжих овочів. Хай щастить!
- Пшоно - 2 склянки
- Сало - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Картопля - 500 грам
- Яйця - 5 штук
- Сіль - 1 За смаком
Розпалюємо вогнище, набираємо в казан або казанок воду. Доводимо до кипіння.
Тим часом дрібно нарізаємо сало, кладемо на сковороду.
Сало злегка підтопило, додайте подрібнену цибулю і готуйте до золотистого кольору.
Картопля поріжте кубиками, а пшоно промийте. Помістіть все в киплячу воду. Сіль за смаком.
Варіть до готовності, не забуваючи перемішувати.
До остигнула зажарки додайте сирі яйця, перемішайте і помістіть масу в казанок. Варіть ще 5-7 хвилин.
Смачного!