Рецепт Каша на багатті фото

Каша на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Зауважте, що на природі їжа виходить особливо смачною, просочуючись ароматним димком і готуючись на свіжому повітрі. Каша, зроблена в казанку на багатті, - не виняток. Оцініть цей смак!

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування каші на багатті. Як приготувати польову кашу - дуже просто! Для зажарочкі обсмажте на розтопленому салі цибулю до золотистого, все остудіть і влийте сирі яйця. Отриману суміш помістіть в казан до вариться каші з картоплею. Подавайте кашу гарячої, додатково можна нарізати свіжих овочів. Хай щастить!

  • Пшоно - 2 склянки
  • Сало - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Картопля - 500 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Сіль - 1 За смаком
каша на багатті - фото крок 1
Розпалюємо вогнище, набираємо в казан або казанок воду. Доводимо до кипіння.
каша на багатті - фото крок 2
Тим часом дрібно нарізаємо сало, кладемо на сковороду.
каша на багатті - фото крок 3
Сало злегка підтопило, додайте подрібнену цибулю і готуйте до золотистого кольору.
каша на багатті - фото крок 4
Картопля поріжте кубиками, а пшоно промийте. Помістіть все в киплячу воду. Сіль за смаком.
каша на багатті - фото крок 5
Варіть до готовності, не забуваючи перемішувати.
каша на багатті - фото крок 6
До остигнула зажарки додайте сирі яйця, перемішайте і помістіть масу в казанок. Варіть ще 5-7 хвилин.
каша на багатті - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти