Рецепт Картопляні фрикадельки фото

Картопляні фрикадельки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Борошно, Овочі, Молочні продукти, Картопля, Сир, Бринза
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

У вас залишилося вчорашнє пюре і його нікуди дівати? Приготуйте картопляні фрикадельки, які можуть бути як гарніром, так і окремим блюдом. Рецепт простий, а смак картопляних кульок незвичайний.

З картоплі можна приготувати безліч різних страв. Але сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати дуже смачні і прості картопляні фрикадельки. Подавати такі фрикадельки можна до гарніру з м'яса або риби, а також як закуску з улюбленим соусом. Готувати їх зовсім нескладно і краще із залишків вчорашнього пюре.

  • Картопляне пюре - 700 грам
  • Бринза - 80 грам
  • Кріп - 1 Ст. Ложка
  • Зелена цибуля - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1, 25 склянки
  • Рослинна олія - 1-2 склянок
картопляні фрикадельки - фото крок 1
Підготуємо всі продукти. Картопляне пюре краще брати вчорашнє, але якщо такого немає, то приготуйте і добре охолодіть. Зелену цибулю і кріп нарізаємо дрібно.
картопляні фрикадельки - фото крок 2
До пюре додаємо борошно, зелень і бринзу.
картопляні фрикадельки - фото крок 3
Добре перемішуємо вміст миски до отримання однорідної маси.
картопляні фрикадельки - фото крок 4
Змочуємо руки водою, формуємо невеликі фрикадельки з тіста. Злегка посипаємо їх борошном, маку в збиті яйця і обвалюють у сухарях.
картопляні фрикадельки - фото крок 5
Розігріваємо олію і обсмажуємо фрикадельки 3-4 хвилини до золотистої скоринки. Подавайте картопляні фрикадельки з будь-яким соусом.

Схожі рецепти