Картопля з м'ясом по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Картопля з м'ясом - це класика! Таке блюдо стане смачним сімейним обідом або вечерею. Та й часу на готування піде трохи. Приступимо?
Просто і так смачно! М'ясо з картоплею я готую виключно на вершковому маслі, так страва виходить ніжним і соковитим, з приємним вершковим присмаком. Подавати таку м'ясо з картоплею я раджу зі свіжими овочами.
- Картопля - 1 кілограм
- Яловичина - 500-700 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Часник - 6-8 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Картопля очистіть і помийте.

Сковороду з товстим дном рясно змастіть вершковим маслом. Викладіть нарізане м'ясо.

Зверху на м'ясо викладіть вершкове масло. Додайте дрібно нарізаний часник.

Картопля наріжте і викладіть в сковороду. Посоліть і додайте спеції за смаком.
Накрийте сковорідку кришкою. Як тільки картопля почне шкварчать зробіть мінімальний вогонь і готуйте протягом 40-60 хвилин, постійно помішуючи.
Накрийте сковорідку кришкою. Як тільки картопля почне шкварчать зробіть мінімальний вогонь і готуйте протягом 40-60 хвилин, постійно помішуючи.

Смачного!