Картопля в мультиварці (скороварке)
(покроковий рецепт з фото)
Якби я могла робити тільки одну річ в скороварці, я б вибрала картоплю. Вона готується всього вісім хвилин і кожен раз виходить вершкової і ароматною. Ідеальний гарнір для будь-якого м'яса або риби.
Я і моя сім'я вважаємо, що картопля в мультиварці або скороварці смачніше, ніж традиційна варена, приготована на пару або печена картопля. Після приготування її можна використовувати як завгодно. Для швидкого гарнір я солю картопля, дрібно рублю зелень і поливаю його розтопленим вершковим маслом. Також можна з такою картоплі зробити пюре або остудити для подальшого додавання в салат.
Отже, дивіться, як приготувати картоплю в мультиварці (скороварке).
- Картопля - 400-500 грам
- Вода - 450 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1
Наповніть чашу скороварки або мультиварки водою.
2
Встановіть стійку так, щоб вона не стосувалася води. Якщо в комплект вашої скороварки або мультиварки не входила стійка, її можна замінити кошиком для пароварки.
3
Рівномірно розкладіть порізану картоплю на стійку.
4
Варіть картоплю на максимальній потужності протягом 8 хвилин ( в скороварке). В мультиварці піде більше часу. Якщо ж ви готуєте цілі бульби картоплі, то на це піде близько 20 хвилин в скороварці.