Картофель в скороварке
(покроковий рецепт з фото)
Найголовніша перевага скороварки полягає в тому, що продукти в ній готуються дуже швидко - простий рецепт картоплі в скороварці допоможе вам в лічені хвилини нагодувати голодних домочадців!
Ось тому я не викидаю свою стару скороварку, яка дісталася мені ще від бабусі - якщо гості з'являються на порозі без попередження, я дістаю цей чудо-агрегат з антресолей, швидко мою і ріжу картоплю, закидаю всередину з маслом і спеціями - Усе, через 15-20 хвилин на столі смачний гарнір! За цей час якраз можна встигнути спорудити якесь нехитре м'ясне блюдо і спокійно розслабитися в колі друзів.
Загалом, я сподіваюся, що вам теж стане в нагоді рецепт приготування картоплі в скороварці - покрокові фото не прикладаю, оскільки процес простий, що називається, до безобразия. Почнемо?
Рецепт:
1. Картопля добре вимиємо. Старий потрібно почистити, а молодий сміливо використовуйте разом з шкіркою.
2. На дно скороварки настругати вершкове масло.
3. Кожну картоплину розрізати на 4-6 частин, в залежності від розміру бульб, і викладемо в скороварку.
4. Почистимо часник і довільно поріжемо прямо на картоплю.
5. Посолити, посиплемо хмелі-сунелі.
Ну ось, власне і все - через 15 хвилин картопля буде готова. Якщо у вас скороварка нового покоління, оснащена таймером, то можете сміливо спілкуватися в цей час з гостями - нікуди ваша картопелька від вас не дінеться. Ну а власницям старих моделей доведеться поставити будильник. Готову картоплю розкласти по тарілках, посипати дрібно нарізаною зеленню і подати на стіл. Смачного!
- Картопля - 1 кілограм
- Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
- Часник - 3-4 зубчиків
Загалом, я сподіваюся, що вам теж стане в нагоді рецепт приготування картоплі в скороварці - покрокові фото не прикладаю, оскільки процес простий, що називається, до безобразия. Почнемо?
Рецепт:
1. Картопля добре вимиємо. Старий потрібно почистити, а молодий сміливо використовуйте разом з шкіркою.
2. На дно скороварки настругати вершкове масло.
3. Кожну картоплину розрізати на 4-6 частин, в залежності від розміру бульб, і викладемо в скороварку.
4. Почистимо часник і довільно поріжемо прямо на картоплю.
5. Посолити, посиплемо хмелі-сунелі.
Ну ось, власне і все - через 15 хвилин картопля буде готова. Якщо у вас скороварка нового покоління, оснащена таймером, то можете сміливо спілкуватися в цей час з гостями - нікуди ваша картопелька від вас не дінеться. Ну а власницям старих моделей доведеться поставити будильник. Готову картоплю розкласти по тарілках, посипати дрібно нарізаною зеленню і подати на стіл. Смачного!