Рецепт Картофель в скороварке фото

Картофель в скороварке
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Найголовніша перевага скороварки полягає в тому, що продукти в ній готуються дуже швидко - простий рецепт картоплі в скороварці допоможе вам в лічені хвилини нагодувати голодних домочадців!

Ось тому я не викидаю свою стару скороварку, яка дісталася мені ще від бабусі - якщо гості з'являються на порозі без попередження, я дістаю цей чудо-агрегат з антресолей, швидко мою і ріжу картоплю, закидаю всередину з маслом і спеціями - Усе, через 15-20 хвилин на столі смачний гарнір! За цей час якраз можна встигнути спорудити якесь нехитре м'ясне блюдо і спокійно розслабитися в колі друзів.

Загалом, я сподіваюся, що вам теж стане в нагоді рецепт приготування картоплі в скороварці - покрокові фото не прикладаю, оскільки процес простий, що називається, до безобразия. Почнемо?

Рецепт:

1. Картопля добре вимиємо. Старий потрібно почистити, а молодий сміливо використовуйте разом з шкіркою.

2. На дно скороварки настругати вершкове масло.

3. Кожну картоплину розрізати на 4-6 частин, в залежності від розміру бульб, і викладемо в скороварку.

4. Почистимо часник і довільно поріжемо прямо на картоплю.

5. Посолити, посиплемо хмелі-сунелі.

Ну ось, власне і все - через 15 хвилин картопля буде готова. Якщо у вас скороварка нового покоління, оснащена таймером, то можете сміливо спілкуватися в цей час з гостями - нікуди ваша картопелька від вас не дінеться. Ну а власницям старих моделей доведеться поставити будильник. Готову картоплю розкласти по тарілках, посипати дрібно нарізаною зеленню і подати на стіл. Смачного!


  • Картопля - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Часник - 3-4 зубчиків
Ось тому я не викидаю свою стару скороварку, яка дісталася мені ще від бабусі - якщо гості з'являються на порозі без попередження, я дістаю цей чудо-агрегат з антресолей, швидко мою і ріжу картоплю, закидаю всередину з маслом і спеціями - Усе, через 15-20 хвилин на столі смачний гарнір! За цей час якраз можна встигнути спорудити якесь нехитре м'ясне блюдо і спокійно розслабитися в колі друзів.

Загалом, я сподіваюся, що вам теж стане в нагоді рецепт приготування картоплі в скороварці - покрокові фото не прикладаю, оскільки процес простий, що називається, до безобразия. Почнемо?

Рецепт:

1. Картопля добре вимиємо. Старий потрібно почистити, а молодий сміливо використовуйте разом з шкіркою.

2. На дно скороварки настругати вершкове масло.

3. Кожну картоплину розрізати на 4-6 частин, в залежності від розміру бульб, і викладемо в скороварку.

4. Почистимо часник і довільно поріжемо прямо на картоплю.

5. Посолити, посиплемо хмелі-сунелі.

Ну ось, власне і все - через 15 хвилин картопля буде готова. Якщо у вас скороварка нового покоління, оснащена таймером, то можете сміливо спілкуватися в цей час з гостями - нікуди ваша картопелька від вас не дінеться. Ну а власницям старих моделей доведеться поставити будильник. Готову картоплю розкласти по тарілках, посипати дрібно нарізаною зеленню і подати на стіл. Смачного!

Схожі рецепти