Рецепт Карась на вугіллі фото

Карась на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Карась
Пісні страви , Веганські страви
На природу
Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Настала чудова тепла пора. Є можливість вибратися на природу і самим зловити рибку, а потім запекти її на решітці, або в вугіллі. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати карася на вугіллі.

Опис приготування:

Карась на вугіллі є чудовим літнім блюдом. Ця риба вже стала обов'язковим складовим літніх вечорів. Найголовніше - не перетримати карася на вогні. В іншому, все по класиці жанру: лимон, цибуля, спеції. Нічого зайвого. Таке блюдо хочеться їсти не зупиняючись.

  • Карась - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець сухий - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Вода кип'ячена гаряча - 1 Склянка
карась на вугіллі - фото крок 1
Rиbu чистий, видаліть кістки, попатраєте. Приберіть зябра, очі. Потім помийте.
карась на вугіллі - фото крок 2
Цибуля чистий, наріжте півкільцями.
карась на вугіллі - фото крок 3
Доведіть до кипіння суміш з води, чебрець, соку половини лимона, рослинного масла і лаврового листа. Остудіть суміш.
карась на вугіллі - фото крок 4
Карасів добре поперчіть і посоліть. Залиште на 30 хвилин.
карась на вугіллі - фото крок 5
Потім в маринад з третього кроку додайте цибулю і рибу. Маринують протягом півгодини, пару раз перевернув.
карась на вугіллі - фото крок 6
Розігрійте мангал з вугіллям. Грати змастіть маслом. На неї покладіть рибу. Зверху наріжте кружальцями лимон.
карась на вугіллі - фото крок 7
Запікайте до готовності. Смачного!

Схожі рецепти