Рецепт Капуста, marinovannaya омега svekloy грузином фото

Капуста, marinovannaya омега svekloy грузином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Грузинський народ знає толк не тільки в баранячому м'ясі. Овочі, приготовані за рецептом грузинських кулінарів, так само, як і ніжний ароматний шашлик, сподобаються навіть самому вимогливому гурману.

Опис приготування:

Мій рецепт, як приготувати капусту, мариновану з буряком по-грузинськи, дуже простий. Інгредієнтів тут трохи. Беремо молоду капусту. Краще брати невеликого розміру, так вона буде ніжніше.

Головну родзинку страві додасть буряк. Беремо червону венегретную буряк, так як за допомогою неї ми доб'ємося ідеального темно-червоного відтінку готового блюда. Морква тут використовується як природний підсолоджувач. Продукти викладаються шарами теж неспроста: таким чином капуста максимально промаринуется овочами. Залийте банку до самого верху кип'яченою водою і накрийте пластмасовою кришкою. Така закусочка буде готова вже через пару днів. Особливо смачна вона з молодим відвареною картоплею.


  • Капуста білокачанна - 700 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Сіль повареная - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 750 мілілітрів
капуста, marinovannaya омега svekloy грузином - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Раджу використовувати капусту невелику за розміром. Я беру молоду капусту. Просочуючись соком буряка, вона виходить просто чудовою на смак.
капуста, marinovannaya омега svekloy грузином - фото крок 2
Капусту розрізати навпіл, потім кожну частину розріжте ще на 3-4 часточки (в залежності від розміру капусти).
капуста, marinovannaya омега svekloy грузином - фото крок 3
Морква поріжте тонкими кружечками, буряк і цибулю порубати півкільцями.
капуста, marinovannaya омега svekloy грузином - фото крок 4
Банку обсягом в 1 L. Гарненько промийте. Складіть в неї подрібнені овочі шарами: морква, цибуля, часник, буряк, капуста, буряк, цибуля, часник, морква.
капуста, marinovannaya омега svekloy грузином - фото крок 5
Всипте 1 ст. Ложку з гіркою солі, залийте холодною кип'яченою водою.
капуста, marinovannaya омега svekloy грузином - фото крок 6
Накрийте банку капроновою кришкою, залиште капусту так на 3 дня. З кожним днем ​​ви будете бачити, як капуста в банку знаходить гарний і яскравий буряковий колір. А смак її стане просто чудовим! Це ідеальна закуска до м'ясних страв. Смачного!

Схожі рецепти