Капуста, marinovannaya омега svekloy грузином
(покроковий рецепт з фото)
Грузинський народ знає толк не тільки в баранячому м'ясі. Овочі, приготовані за рецептом грузинських кулінарів, так само, як і ніжний ароматний шашлик, сподобаються навіть самому вимогливому гурману.
Мій рецепт, як приготувати капусту, мариновану з буряком по-грузинськи, дуже простий. Інгредієнтів тут трохи. Беремо молоду капусту. Краще брати невеликого розміру, так вона буде ніжніше.
Головну родзинку страві додасть буряк. Беремо червону венегретную буряк, так як за допомогою неї ми доб'ємося ідеального темно-червоного відтінку готового блюда. Морква тут використовується як природний підсолоджувач. Продукти викладаються шарами теж неспроста: таким чином капуста максимально промаринуется овочами. Залийте банку до самого верху кип'яченою водою і накрийте пластмасовою кришкою. Така закусочка буде готова вже через пару днів. Особливо смачна вона з молодим відвареною картоплею.
- Капуста білокачанна - 700 грам
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука (головка)
- Сіль повареная - 1 Ст. Ложка
- Вода - 750 мілілітрів