Рецепт Канеллоні з «Болоньєзе» фото

Канеллоні з «Болоньєзе»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Помідор , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Канеллоні з"Болоньєзе" - рецепт родом з Італії. Вельми традиційне блюдо, яке готується не дуже швидко, але виходить надзвичайно смачним через начинки з фаршу і овочів. Спробуйте!

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати відразу кілька відмінних страв, а саме: kanelloni, соус"Болоньєзе" і соус"Бешамель" . Канеллоні з"Болоньєзе" - вельми традиційна італійська страва, яке легко приготувати. Воно дуже ситне і ароматне, тому відмінно підійде для обіду або вечері. Більш того, ви можете використовувати не просто твердий сир, і пармезан. Також я настійно рекомендую не залишати поза увагою вино і селеру, вони зроблять соус"Болоньєзе" ще смачніше!

  • М'ясний фарш - 700 грам
  • Томатна паста - 150 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Селера - 2 штуки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Червоне сухе вино - 200 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Kanelloni - 1 штука (пачка)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 400 мілілітрів
канеллоні з
1. Для соусу"Болоньєзе" наріжте кубиками селеру, подрібніть цибулю і моркву (для подрібнення можна використовувати комбайн). Обсмажте спершу цибулю. Коли він підрум'яниться, додайте моркву, обсмажте кілька хвилин. Далі додайте селеру і обсмажте овочі до золотистої скоринки.
канеллоні з
2. До овочів додайте фарш, добре перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися. Обсмажте все до готовності фаршу, злиття вино.
канеллоні з
3. Гасіть все 5 хвилин. Після цього додайте томатну пасту і перемішайте. Додайте окріп так, щоб рівень рідини був врівень з інгредієнтами. Додайте сіль за смаком, а також пару лаврових листків. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте приблизно 1, 5 годину. В результаті вийде густий соус.
канеллоні з
4. Підготуйте канеллоні. Для цього опустіть їх в киплячу підсолену воду на 2-3 хвилини. Доводити до готовності їх не треба.
канеллоні з
5. Приготуйте соус"Бешамель" . Розтопіть 30г вершкового масла і додайте борошно. Дуже швидко перемішайте до утворення невеликих грудочок. Поступово влийте молоко, безперервно помішуючи віночком або лопаткою, щоб маса стала однорідною. Додайте сіль, перець за смаком і мускатний горіх.
канеллоні з
6. Акуратно начините канеллоні соусом"Болоньєзе" . Дно форми, в якій будуть канеллоні, змастіть соусом"Бешамель" , щоб макарони не підгоріли. Потім викладіть начинені канеллоні.
канеллоні з
7. Залийте канеллоні соусом"Бешамель" , рівномірно розподіливши його. Зверху посипте тертим сиром. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20-30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти